• Sliedrecht Fit

    Optisport

Sliedrecht Fit

14-09-2017, 09:51 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 23 oktober 2017, 19:30

Locatie:

Sportlaan 1, Sliedrecht
Bronbad de Lockhorst
Sliedrecht

Optisport Sliedrecht biedt vanaf dit najaar de mogelijkheid aan jongeren en hun ouders om een ongezonde levensstijl, te weinig beweging en overgewicht aan te pakken. Dat gebeurt door twee keer in de week allerlei sportlessen aan te bieden in en rondom Brondbad De Lockhorst. Van judolessen en boksen tot en met dansen en volleybal - er is keuze uit allerlei sporten. De aangevraagde subsidie voor het onderbouwde, uitdagende en multidisciplinaire leefstijlprogramma Sliedrecht Fit is ingewilligd door ZonMw, de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. De startbijeenkomst vindt plaats op 23 oktober.

Doe jij mee?!

Een jaar lang worden er wekelijks 2 uitdagende en afwisselende sportlessen gegeven in en rondom Bronbad De Lockhorst. Ontdek welke sport jij het leukste vind! Daarnaast krijg je individuele voedingsbegeleiding van Voedingspraktijk Balanz en zijn er ouder- en groepsbijeenkomsten rondom het onderwerp leefstijl! Je krijgt (kook)workshops en interactieve bijeenkomsten met leuke trainers en onderwerpen. Het doel is dat je blijvend lekker in je vel zit, fitter word en een gezond gewicht behoud!

Startdatum: 23 oktober 2017 (instroommogelijkheden in overleg).

Kort samengevat:

• Voor iedere jongeren (12-20 jaar) die graag meer wil sporten/bewegen, fitter wil worden en/of gezonder wil leven

• Twee keer een uitdagende en gevarieerde sportles in en rondom Bronbad De Lockhorst. Door verschillende sporten te proberen kun je ontdekken wat jij het leukste vind om te doen!

• Individuele voedingsbegeleiding van Voedingspraktijk Balanz

• Groep- en ouderbijeenkomsten met leuke (kook)workshops

Meer informatie en/of aanmelden via: info@voedingspraktijkbalanz.nl

Sliedrecht Fit wordt uitgevoerd i.s.m. Bronbad De Lockhorst, Voedingspraktijk Balanz, SOJS, Jeugdgezondheidszorg Rivas, Sportschool Tromp, huisartsenpraktijken Sliedrecht, Papendrecht, Hardinxveld-Giessendam en Molenwaard en preventiewerk Marije van den Berg.

Zie ook: http://voedingspraktijkbalanz.nl/sliedrecht-fit/

#uitdagend #fit #jongeren #actie #persoonlijk #gezond #sporten #balans #tools #energie