• snertwandelings

    GLK

Snertwandeling voor alleengaanden op landgoed Waardenburg en Neerijnen

21-12-2016, 20:50 | Lezersnieuws |

Datum:

donderdag 29 december 2016,
14:00 tot 16:00

Locatie:

, Sliedrecht
parkeerplaats bij Stroomhuis Neerijnen, van Pallandtweg 1
Sliedrecht

NEERIJNEN - De feestdagen zijn van die dagen die we het liefst doorbrengen met onze geliefden. Gezellig thuis met de kaarsjes aan, drankje, hapje erbij... Heel wat vrijgezellen hebben het in deze tijd dan ook best lastig. En Nederland heeft er een heleboel...Voor deze groep heeft Geldersch Landschap & Kasteelen iets leuks bedacht: een snertwandeling met de boswachter over landgoed Waardenburg en Neerijnen op donderdag 29 december.

Een wandeling met twee voordelen: u loopt niet alleen, maar met andere wandelliefhebbers én u kunt elkaar op een ongedwongen manier leren kennen. Tijdens de zo'n tweeëneenhalf uur durende tocht zal de boswachter ook het een en ander vertellen over landgoed Waardenburg en Neerijnen. Aan het einde van de wandeling eet u met elkaar een kop dampende erwtensoep in de uitspanning van het Stroomhuis Neerijnen. In december kan het gebied nat zijn. Goede schoenen of laarzen zijn noodzakelijk. Bij hoogwater is de uiterwaard niet toegankelijk. Dan blijven we in het parkbos, waar ook veel te zien is.

Start: 14.00 uur op de parkeerplaats bij Stroomhuis Neerijnen, van Pallandtweg 1, 4182 CA Neerijnen. Duur: ca. 2,5 uur. Kosten: € 10,00 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen € 5,00 p.p. op vertoon van geldige donateurskaart. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/evenementen. Informatie: Anton van der Velde, tel. 06 - 16 651 048 of Jan Taat, tel. 06 - 83 086 024.