• Er zijn diverse workshops, zoals handlettering, sieraden maken en zingen met Annemieke

    Pixabay

Creatieve Ladiesnight op 24 februari

19-01-2017, 13:40 | Lezersnieuws | Vrienden van De Hoop

Vrijdagavond 24 februari organiseert Vrouwen lopen voor Vrouwen een Ladiesnight, met het thema 'je bent waardevol'. Deze avond in Dordrecht bestaat uit diverse workshops en een optreden van gospelzangeres Annemieke Koelewijn. Het project Vrouwen lopen voor Vrouwen zet zich in voor hulp bij Stichting De Hoop.

Creatieve workshops

Vrouwen kunnen kiezen voor een workshop Handlettering (modern kalligraferen), Sieraden maken en Zingen met Annemieke. Ook is het mogelijk om in gesprek te gaan met een cliënte van De Hoop. Dit is geen creatieve workshop, maar wel een gesprek dat je niet snel vergeet. Eén van de cliënten van De Hoop zal openhartig haar levensverhaal delen en vertellen hoe het is om bij De Hoop opgenomen te zijn.

Muziek

Ook Annemieke zal kort een boekje opendoen. "Ik hoop anderen te kunnen raken met mijn muziek. Muziek heeft mij door een moeilijke periode in mijn leven geholpen en daar wil ik graag iets van delen!" Meld je aan of lees meer over deze creatieve avond op www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/ladiesnight.

Datum en tijd: Vrijdag 24 februari, 19:30u - 22:00u

Locatie: Dorp De Hoop, Provincialeweg 122, Dordrecht

Bedrag: €17,50 inclusief drankjes en 1 workshop naar keuze

Meld je aan via: www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl/ladiesnight