Lancering opleidingsplatform, biedt gratis trainingen voor (langdurig) werklozen

15-08-2017, 12:50 | Lezersnieuws | Astrid van Wanum

PERSBERICHT

Sliedrecht, 15 augustus 2017

Lancering opleidingsplatform op 17 augustus 2017,

biedt gratis trainingen voor (langdurig) werklozen

Op 17 augustus aanstaande is de online lancering van het nieuwste opleidingsplatform van Nederland, Spark Your Potential. Hoewel het platform zich in eerste instantie richt op bedrijven, die ontwikkeling van medewerkers hoog in het vaandel hebben staan, vinden we het ook belangrijk dat mensen, die werkloos zijn en graag hun kansen op de arbeidsmarkt willen vergroten, hier de kans voor krijgen.

SparkYourPotential biedt een gevarieerd assortiment trainingen aan voor bedrijven, zowel in-company als op locatie. Onder andere trainingen in de thema's Taal- en cultuur, Sales, Leiderschap, Change, Bedrijfscultuur, Coaching en nog veel meer. Medewerkers, die mogen blijven ontwikkelen zijn ten slotte waardevoller voor het bedrijf en onderzoek toont aan, dat zij vaak ook meer betrokken zijn bij het bedrijf.

Bij SparkYourPotential geloven wij, dat iedereen talent en potentieel heeft. Spark Your Potential wil graag mensen, die langdurig werkloos zijn, de kans bieden dezelfde trainingen te volgen als medewerkers van bedrijven. Zij kunnen zo achterstand inlopen en hun kansen op de arbeidsmarkt zichtbaar vergroten. Mensen kunnen informatie aanvragen of zich aanmelden via kans@sparkyourpotential.store of doorverwezen worden door gemeente of UWV. Trainingen hebben plaats in de regio Drechtsteden en Rotterdam.