• Otto Cuss tijdens de auditie

Otto door naar landelijke finale United by Music

24-12-2015, 13:20 | Lezersnieuws | Suze van Wijngaarden

Met zijn prachtige stam wint Otto Cuss uit Sliedrecht een auditie van United by Music. Otto, een zanger met een verstandelijke beperking, zal deelnemen aan de landelijke finale van United by Music op zondag 6 maart in De Avenue in Breda.

Stichting United by Music geeft getalenteerde mensen met een verstandelijke beperking de kans om op te treden. Het doel van de stichting is om de inclusie van mensen met een verstandelijke beperking te bevorderen. Om dit te bereiken zijn ze regelmatig op zoek naar nieuwe getalenteerde artiesten. Om artiest te kunnen worden van United by Music moet er eerst auditie gedaan worden. Tijdens een auditie mag een kandidaat een nummer zingen of spelen voor een publiek en een professionele jury. Deze jury bepaalt welke kandidaten naar de finale mogen.

De winnaars van de finale krijgen de kans om in een echte band te spelen. Zanger Otto heeft al een keer opgetreden in het voorprogramma van United by Music, maar dit keer zal hij zelf de hoofdact zijn. Reuze spannend, maar hij is al hard aan het oefenen dus dat moet zeker goed komen. De finale zal plaatsvinden op zondag 6 maart van 13.00 tot 18.00 uur in De Avenue in Breda. Toegang is gratis, dus alle fans van Otto kunnen hem komen aanmoedigen. Naast audities zullen er ook optredens zijn van de All Star band en de Blues Sparks.

Talenten met een verstandelijke beperking kunnen zich ook nog steeds inschrijven voor de audities. United by Music wil zoveel mogelijk mensen de kans geven om hun talenten te laten zien. Dus ken je iemand met een talent of heb je zelf een talent? Ga dan naar www.unitedbymusic.nl voor meer informatie.