• De (bijna volledige) wedstrijdploeg

    Dirk Koppelaar

Wedstrijdturnsters Synergos in het nieuw

07-02-2017, 14:40 | Lezersnieuws | Nanne Hartog

Omdat dit seizoen een grote groep wedstrijdturnsters van Omnisportvereniging Synergos op hun eigen discipline in een eigen categorie uitkomt, is besloten dat iedereen het zelfde wedstrijdpakje gaat dragen. Iets dat de zichtbaarheid van Synergos ten goede zal komen.

De vereniging neemt deel aan regio-, districts- en landelijke wedstrijden turnen dames in de 2e tot en met de 5e divisie. Daarnaast is er ook een grote groep fanatieke springers die (mét succes) mee doet met plaatsingswedstrijden voor het NK trampoline in Ahoy, dat tijdens het grote Fantastic Gymnastic sportevenement van de KNGU gehouden wordt. De Sliedrechtse springers wisten zich vorig seizoen op de toestellen dubbel minitrampoline en grote trampoline te plaatsen, zowel individueel als synchroon.

Het deelnemen aan wedstrijden is mogelijk dankzij de vele enthousiaste vrijwilligers en de nodige financiële ondersteuning. Synergos is dan ook altijd op zoek naar mensen (of bedrijven) die de groep van ruim 50 wedstrijdturn(st)ers willen helpen met trainingspakken, tassen, toestellen of andere benodigdheden. Maar ook vrijwilligers, die bijvoorbeeld ingezet willen worden als jurylid, zijn van harte welkom. Voor informatie of aanmelden kan contact opgenomen worden met het secretariaat: secretaris@omnisport-synergos.nl