Lezersnieuws

Officiële opening

Deze maand heeft Skeelervereniging Sliedrecht vier succesvolle snuffeltrainingen afgerond. Veel nieuwe mensen, jong en oud, zijn een kijkje komen nemen bij onze vereniging om te ervaren hoe leuk de skeelersport is.

Bethel Kinderdag 

Afgelopen zaterdag 21 april was het weer de jaarlijkse Kinderdag van de Bethelkerk. Met meer dan honderd kinderen werd eerst het LCJ kinderappèl in Noordeloos bezocht. Daarna gingen ze naar Speelboerderij Hullie in Uden waar de kinderen heerlijk hebben gespeeld.

Koningsdagconcert - G.F. Händel, Coronation Anthems

Op 30 april 2013 werd Willem Alexander tot koning gekroond. Een bijzondere gebeurtenis die alweer 5 jaar geleden heeft plaatsgevonden. Ter ere van deze mijlpaal voert kamerkoor Canticum Amicorum o.l.v. Patrick van der Linden op D.V. zaterdag 28 april de Coronation Anthems van G.F.

Onderzoek onder mantelzorger van mensen met dementieDe Dementiemonitor Mantelzorg 2018 is weer gestart

Alzheimer Nederland wil graag weten hoe het met de mantelzorgers van mensen met dementie gaat. En wat hun ervaringen zijn met de professionele zorg. Zo kunnen zij hun belangen behartigen bij beleidsmakers in en rond de zorg.

Wandelen in Amstelveen

Wandeltocht door het Amsterdamse Bos

Op zaterdag 28 april gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Amstelveen.

De tocht gaat gedeeltelijk door het Amsterdamse Bos; de afstanden zijn 5, 10 of 15 km.

DE KOPEREN KNOP: ORANJECOLLECTIE EN MEER

Het mooie weer zorgde al op de eerste openingsdag voor drukte en gezelligheid met veel bezoek in de Theetuin van Museum De Koperen Knop. Intussen is in het voorhuis van het museum een deel van de Oranjecollectie van het museum geëxposeerd.

Special running bij sport fysiek.

Bewegen en sporten is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige kinderen zijn er niet zo goed in en hebben moeite met onderdelen tijdens de gymles. Om hen weer plezier te laten beleven aan het sporten en bewegen heeft Sport Fysiek `Special Running` opgezet.

Bomvolle meivakantie bij SOJS

Maandag 30 april kookworkshop

Wint een Zuid-Hollandse boom straks de Europese verkiezing?

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Pagina's