Lezersnieuws

TERUG NAAR ELEKTRA !

Op zaterdag 30 september opent Elektra haar deuren; speciaal voor iedere oud-bezoeker die nieuwsgierig is naar wat er op dit moment in Elektra gebeurt.

En daarbij natuurlijk ook weer eens andere oud-bezoekers wil ontmoeten.

Ook spijt dat je EHBO diploma is verlopen, of dat je nog geen EHBO dipoma hebt?

Veel mensen hebben vroeger een EHBO diploma gehaald en om een of andere reden is dit verlopen; werk, kinderen , geen tijd etc. of stellen het volgen van een EHBO cursus al jaren uit om een van deze rede.

Fotoclub Sliedrecht verzorgt een basiscursus fotografie

Cursus fotografie:

De fotoclub Sliedrecht is voornemens een fotocursus te organiseren welke zal plaats vinden op de twee dinsdagavonden van 17 oktober en 31 oktober.

Week van de Opvoeding 2017

Van 2 tot 8 oktober 2017 staat Nederland voor de zevende keer in het teken van de Week van de Opvoeding. Het thema van deze opvoedweek is: 'Buiten de lijntjes' Deze week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren.

Zaterdag 23 september 2017: STYLZ Radioshow-Vinyl Edition- met "Norman O Neal" feat. DJ Wilburt.

ZATERDAG 23 September 2017: STYLZ RADIOSHOW-VINYL EDITION-SPECIALE EDITIE VAN STYLZ MET "NORMAN O NEAL" FEAT. DJ W.

Wandelen in Hamme / België

Op zaterdag 23 september gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Hamme / België.

Er wordt gewandeld door een landelijke omgeving en de mooiste plekjes van Hamme.

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 8, 15 of 25 kilometer.

Sport Fysiek uniek in de regio

Sinds een half jaar zit op de Molendijk Sportcentrum Sport Fysiek. Dit centrum is uniek door het gevarieerde aanbod voor jong en oud. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier 5 groep lessen per week volgen voor maar 20 euro per maand.

Wake up & Make up workshop

Wake up & Make up! Kom gezellig in de herfstvakantie naar onze make-up workshop. Een hele leuke workshop waar je jezelf op de juiste en mooiste manier leert opmaken. Plus aan het einde van de workshop krijg je een leuke goodybag mee! Deze workshop is vanaf 12 jaar.

29 september benefietconcert m.m.v. Koor Cantilene en Ensemble Parlando in de Beth-Elkerk Sliedrecht

Zaterdag 29 september om 19.30 organiseert Stichting Vrienden van Zjitomir een benefietconcert in de Beth-Elkerk te Sliedrecht t.b.v. het werk onder verslaafden en daklozen in Zjitomir, Oekraïne.

Naar Walibi in de Herfstvakantie

Op maandag 16 oktober organiseert SOJS een dagje Walibi. Deze dag is inclusief busreis. Inschrijven mag vanaf 12 jaar. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol. Meld je aan door te mailen naar: manuelle@sojs.nl.

Pagina's