Lezersnieuws

Kwaliteit borstkankerzorg Beatrixziekenhuis weer onderscheiden met roze lintje

De borstkankerzorg in het Beatrixziekenhuis, onderdeel van Rivas Zorggroep, is wederom door de Borstkankervereniging Nederland onderscheiden met een roze lintje. De Borstkankervereniging hanteert criteria die belangrijk zijn voor een borstkankerpatiënt.

Zomervakantie activiteiten in het Onderwijsmuseum

Ook in de zomervakantie is er voor kinderen weer van alles te doen in het Nationaal Onderwijsmuseum in Dordrecht. Veel van de kinderactiviteiten staan in het teken van handwerken. Saai? Welnee! Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop spijkerkunst of een workshop dromenvangers maken?

DE VERNIEUWDE SCHATKAMER VAN DECORAGE & KOELVINTAGE!

Koelvintage & Decorage - jarenlange partners in Franse brocante/vintage en industriële meubelen - hebben enorm aan de weg getimmerd. Ieder voor zich, maar toch onder één dak aan de Burensedijk 6 te Kerk-Avezaath. Het resulteert in een één plus één is drie waar de bezoeker van zal profiteren!

Schrijven in de Schrijfherberg

REGIO/BLESKENSGRAAF-Ditty van Drenth is onlangs gestart met de Schrijfherberg. Een plek waar schrijvers op een ongedwongen manier alles van zich af kunnen schrijven. Aan de hand van eenvoudige schrijfoefeningen zetten de deelnemers hun gedachten op papier.

Sliedrechts VakantieSchaaktoernooi: Op Rembrandt Bruil staat nog geen maat

Na de tweede avond in het Sliedrechts Vakantietoernooi komt er een klein beetje zicht op de eerste titelkandidaten in de verschillende groepen. In de hoofdgroep is het Rembrandt Bruil die opnieuw van zich liet horen. Na de tweede speeldag staat hij nog steeds met 100% aan de leiding.

Merwede/Multiplaat gaat samenwerking aan met Spieren voor Spieren !!!

Een maand geleden heeft een anonieme sponsor aangegeven graag meerdere F teams bij Merwede/Multiplaat te willen sponsoren. En dat het mooi zou zijn om de sponsor ruimte op het shirt te gunnen aan een nader te bepalen goed doel

Nieuwe teamsponsoren Merwede/Multiplaat

De afgelopen weken heeft Merwede/Multiplaat weer een aantal nieuwe teamsponsoren mogen verwelkomen.

Renaud Zonwering verbindt zich voor de komende 3 jaar als teamsponsor aan Merwede/Multiplaat C2.

Aspect ICT en de Giessen Kantoorefficiency verlengen sponsorovereenkomst met Merwede/Multiplaat

Aspect ICT en de Giessen Kantoorefficiency verlengen sponsorovereenkomst met Merwede/Multiplaat

Wij zijn verheugd dat deze 2 gerenommeerde Alblasserwaardse ondernemingen zich wederom voor 3 jaar als sponsor aan onze vereniging verbonden hebben.

Hanny Visser koopt eerste KNOTS sticker!

We zijn weer gestart met de KNOTSgekke sticker actie.

Ook dit jaar kun je als bedrijf, organisatie of als particulier het grote kinderfeest KNOTS steunen door de aanschaf van een sticker of de adoptie van een hut.

Pagina's