Lezersnieuws

EXPOSITIE DONALD DUCK IN KOPEREN KNOP  

Deze zomer is Donald Duck op bezoek in Museum De Koperen Knop. Van 23 juni tot en met 8 september 2018 maakt deze drukdoende eend met zijn familie en vriendjes de dienst uit in en rond de eeuwenoude boerderij. Er is veel te zien en ook veel te doen, voor jong en oud.  

 

Wandelen in Chaam

 

Wandeltocht in Chaam, Landgoederentocht.

Zaterdag 23 juni gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Chaam, Landgoederentocht.

De wandeling gaat voornamelijk door het bos en langs vennen; de afstanden zijn 5, 10, 15 of 20 km.

beleef de boerderij

Op een boerderij een kijkje nemen is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Vandaar dat melkveehouderijbedrijf  De Heihoeve zich aangesloten heeft bij een initiatief om burgers meer bij het boeren leven te betrekken. Een unieke gelegenheid binnen de Alblasserwaard.

Medailles voor turnsters Synergos

Op 9 en 10 juni jl. vonden in Den Haag  de Donar Cup turnwedstrijden  plaats.

Synergos nam hieraan deel met turnsters uit de 3e , 4e en 5e divisie. In totaal deden er 599 turnsters mee in 25 categorieën.

OKD 2018: Tobias Dekker en Wim Pool gezamenlijk winnaar

SLIEDRECHT – Het 13e Open Kampioenschap van de Drechtstreek heeft afgelopen donderdag 2 winnaars opgeleverd. Tobias Dekker en Wim Pool eindigden beiden op 5,5 punten en zo leverde het toernooi, net als in de eerste editie, 2 kampioenen op. De geschiedenis herhaalt zich dus na 13 jaar.

Nieuwe groepsles bij Synergos: Power Yoga

Onlangs is Synergos gestart met de nieuwe groepsles Power Yoga, onder leiding van Ingrid van Rijsbergen. Power Yoga is een dynamische yogavorm met een vloeiende aaneenschakeling van krachtige houdingen die op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd.

Romy’s Healthy Fest voor KiKa

Op zaterdag 23 juni vindt Romy’s Healthy Fest plaats op en om het terrein van korfbalvereniging HKC. Een evenement wat een initiatief is van Romy van der Linden. Romy van der Linden vecht al 1,5 jaar tegen de levensbedreigende ziekte leukemie.

Gratis proefles Power Yoga

Op 19 juni is er een GRATIS PROEFLES POWERYOGA voor vrouwen. Twijfel je of de cursus Power Yoga wat voor je is? Kom dan proberen en meld jezelf en je vriendinnen snel aan via puur-mama@live.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Zesde ronde OKD: Teunis den Rooijen laat favoriet glippen

SLIEDRECHT – De zevende en laatste ronde van het Open Kampioenschap van de Drechtstreek zal beslissend zijn voor de einduitslag.

Pagina's