Lezersnieuws

Stillwave en Laura Palmer in Elektra

Aankomende zaterdag 27 januari twee postpunk/new wave bands op het Elektra podium!

Contactmiddag PCOB Sliedrecht

Dinsdagmiddag 30 januari 2018 is er weer een PCOB-contactmiddag

in de Maranathakerk, Lijsterweg 2, in Sliedrecht.

De middag begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur.

Hans Mouthaan uit Bleskensgraaf, aanbeveling overbodig, komt

Nattigheid in het Bronbad

Onlangs heeft de fractie van de SGP-ChristenUnie vragen gesteld over het onderhoud in Bronbad De Lockhorst. Aanleiding was de kwaliteitsslag op het gebied van onderhoud ter rechtvaardiging van de entreeprijs. De gemeente heeft daar 50.000 euro voor op tafel gelegd.

GITAARMIDDAG "BIJ BOERTIE" - SLIEDRECHT

GITAARMEETING in "BIJ BOERTIE" - SLIEDRECHT.

Op zondagmiddag 4 februari 2018 organiseert "Guitar Friends Connection" een gitaarmeeting in Societeit "Bij Boertie" aan de Krommestoep 1-b, te Sliedrecht.

Workshop Intuïtief Schrijven

Schrijven is magie…… Het hoeft niet foutloos, het hoeft niet mooi. We schrijven dát wat naar buiten wil komen. We schrijven niet voor anderen, we schrijven voor onszelf. We schrijven niet om door anderen begrepen te worden, we schrijven om onszelf te begrijpen.

Eerste overwinning nieuwkomer Arco van Houwelingen

SLIEDRECHT - Hij speelt nog maar pas 2 weken bij Schaakvereniging Sliedrecht, maar nu al wist Arco van Houwelingen zijn eerste overwinning in de interne competitie te behalen. Tegen Cees Moes wist hij in een partij met veel zetten in weinig tijd een snelle overwinning te behalen.

Succesvolle sportklas De Willem nu ook in Papendrecht!

De Sportklas op het Willem de Zwijger College Hardinxveld-Giesendam is al 4 jaar een groot succes en een begrip in de regio. Komend jaar start deze Sportklas ook in Papendrecht.

Afscheidsmiddag en uitverkoop/rommelmarkt in het kattenasiel aan de Molendijk.

Dierenasiel Sliedrecht gaat het gezellige pand aan de Molendijk verlaten per 31 maart 2018. Daarom wordt op 11 februari een afscheidsmiddag georganiseerd. Er worden mooie en bijzondere herinneringen opgehaald, er zijn hapjes en drankjes en er zal tevens een totale uitverkoop zijn.

Buurtvereniging Boerhaave start bingoseizoen 2018

Het oude jaar zit er weer op en we gaan weer vol zin het nieuwe jaar in.

Buurtvereniging Boerhaave organiseert daarom weer een aantal gezellige bingoavonden tot aan de zomervakantie. Vrijdag 26 januari 2018 is de eerste, aanvang 20.00 uur, zaal open om 19.30 uur.

Hoofdtrainer Arthyn Muller stopt aan het einde van het seizoen bij SKC Merwede/Multiplaat

Deze week heeft Arthyn Muller, hoofdtrainer van de selectie van SKC Merwede/Multiplaat, aangegeven dat dit zijn laatste seizoen is bij de vereniging. Arthyn is tegen die tijd twee jaar als hoofdtrainer en coach van het eerste team verbonden geweest aan de club.

Pagina's