Lokaal lezersnieuws

TERUG NAAR ELEKTRA !

Op zaterdag 30 september opent Elektra haar deuren; speciaal voor iedere oud-bezoeker die nieuwsgierig is naar wat er op dit moment in Elektra gebeurt.

En daarbij natuurlijk ook weer eens andere oud-bezoekers wil ontmoeten.

Ook spijt dat je EHBO diploma is verlopen, of dat je nog geen EHBO dipoma hebt?

Veel mensen hebben vroeger een EHBO diploma gehaald en om een of andere reden is dit verlopen; werk, kinderen , geen tijd etc. of stellen het volgen van een EHBO cursus al jaren uit om een van deze rede.

Week van de Opvoeding 2017

Van 2 tot 8 oktober 2017 staat Nederland voor de zevende keer in het teken van de Week van de Opvoeding. Het thema van deze opvoedweek is: 'Buiten de lijntjes' Deze week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren.

Wandelen in Hamme / België

Op zaterdag 23 september gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Hamme / België.

Er wordt gewandeld door een landelijke omgeving en de mooiste plekjes van Hamme.

De afstanden die gelopen kunnen worden zijn: 8, 15 of 25 kilometer.

Wake up & Make up workshop

Wake up & Make up! Kom gezellig in de herfstvakantie naar onze make-up workshop. Een hele leuke workshop waar je jezelf op de juiste en mooiste manier leert opmaken. Plus aan het einde van de workshop krijg je een leuke goodybag mee! Deze workshop is vanaf 12 jaar.

29 september benefietconcert m.m.v. Koor Cantilene en Ensemble Parlando in de Beth-Elkerk Sliedrecht

Zaterdag 29 september om 19.30 organiseert Stichting Vrienden van Zjitomir een benefietconcert in de Beth-Elkerk te Sliedrecht t.b.v. het werk onder verslaafden en daklozen in Zjitomir, Oekraïne.

Naar Walibi in de Herfstvakantie

Op maandag 16 oktober organiseert SOJS een dagje Walibi. Deze dag is inclusief busreis. Inschrijven mag vanaf 12 jaar. Schrijf je zo snel mogelijk in, want vol is vol. Meld je aan door te mailen naar: manuelle@sojs.nl.

ZONDAG MET......BURGEMEESTER ABOUTALEB

Op zondag 1 oktober a.s. is burgemeester Aboutaleb om 18.00 uur gastspreker tijdens een interactieve kerkdienst in de Gereformeerde Kerk Sliedrecht (Middeldiepstraat / hoek Oranjestraat). Deze dienst wordt geleid door ds. Marien Kollenstaart (Rotterdam/Nesselanden).

Zondagavondzang

Op zondag 24 september a.s. is er om 18.00 uur een Zondagavondzangdienst met muzikale medewerking van het Kinderkoor 'Op Pad' uit Hardinxveld-Giessendam o.l.v. Annelies van der Pijl en Bastiaan van der Pijl (orgel).

Team van St. Dromen zonder beperking regelt dat Feyenoord droom van Jueles (14 jaar) uitkomt

In juni kreeg onze coördinator een nieuwe droom: de Feyenoorddroom van Jueles. Een jongen met autisme en adhd. Hij vertelde een rondleiding door de Kuip te willen. Het ontmoeten van spelers en handtekening krijgen wel leuk, maar niet het belangrijkste.

Pagina's