Lokaal lezersnieuws

Grote uitverkoop Leger des Heils

Op donderdag 5 juli wordt er weer de jaarlijkse vuilniszakken actie gehouden bij de kledingbeurs van het Leger des Heils in Sliedrecht. De winkel is open van 14- 17 uur en van 18.30-20 uur. U krijgt een vuilniszak in de winkel die u mag vullen voor 5 euro.

BEVOLKINGSONDERZOEK BORSTKANKER:Nieuwe ronde in Sliedrecht

Vanaf 29 juni kunnen vrouwen uit Sliedrecht die zijn geboren in de jaren 1943 t/m 1968 weer meedoen aan het tweejaarlijkse bevolkingsonderzoek borstkanker. Zij kunnen daarvoor terecht in het mobiele borstonderzoekscentrum bij de haven aan de Havenstraat in Sliedrecht.

Dubbeldam Groep genomineerd voor Duurzaamheid Award 2018

In maart nam Dubbeldam Groep de poedercoat afdeling van de voormalige sociale regionale werkplaats Avres over. De overname betekende het werkplek behoud van mensen met een zogenaamde afstand tot de arbeidsmarkt.

EXPOSITIE DONALD DUCK IN KOPEREN KNOP  

Deze zomer is Donald Duck op bezoek in Museum De Koperen Knop. Van 23 juni tot en met 8 september 2018 maakt deze drukdoende eend met zijn familie en vriendjes de dienst uit in en rond de eeuwenoude boerderij. Er is veel te zien en ook veel te doen, voor jong en oud.  

 

beleef de boerderij

Op een boerderij een kijkje nemen is tegenwoordig niet meer zo vanzelfsprekend. Vandaar dat melkveehouderijbedrijf  De Heihoeve zich aangesloten heeft bij een initiatief om burgers meer bij het boeren leven te betrekken. Een unieke gelegenheid binnen de Alblasserwaard.

Reunie van 70-plussers op Oranje Nassau

Vorige week ging bij de Oranje Nassauschool een groep 70-plussers weer op de schoolfoto . Er was een reunie georganiseerd door hen en op hun oude school , de vroegere Julianaschool. Ze kregen een rondleiding en maakten ze kennis met het onderwijs van nu.

Elke dag veilig en gezond thuiskomen

Bij DAMEN staat veiligheid altijd hoog in het vaandel. De organisatie besteedt veel aandacht aan persoonlijke veiligheid. Vanuit dat oogpunt organiseerde ze op ShipRepair Rotterdam de Safety Day voor al haar medewerkers.

KLEDINGENZO HOUD UITVERKOOP

P E R S B E R I C H T.

 

 

KLEDINGENZO HOUD GROTE UITVERKOOP

 

Er zit muziek in nieuwe wisselexpositie Hof van Sliedrecht ...

,,Ik maak de landschappen vaak zó groot dat het je overweldigt als je er recht voor staat. Je hebt dan het gevoel dat je zo het schilderij ofwel het landschap kan binnenstappen."

Pagina's