Sport lezersnieuws

Sport Fysiek uniek in de regio

Sinds een half jaar zit op de Molendijk Sportcentrum Sport Fysiek. Dit centrum is uniek door het gevarieerde aanbod voor jong en oud. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen hier 5 groep lessen per week volgen voor maar 20 euro per maand.

Rob van der Togt ondanks verlies toch aan de leiding

In de competitie van de Lukkie Klos is Rob van der Togt de nieuwe koploper.Hij verloor welliswaar met 10-9 van Erik van de Graaf , maar door het ruime verlies van Jan Verschoor met 11-5 tegen Meindert Bouman, is van der Togt toch de nieuwe lijstaanvoerder.

Vier koplopers in schaakcompetitie

SLIEDRECHT - Na de tweede ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht zijn 4 spelers nog ongeslagen. Naast clubkampioen Peter van den Bergh hebben ook Peter Vis, Luana Mensing en Martin Prins 2 uit 2.

Eerste schaakteam breekt de ban in Breda

BREDA - Na de afgelopen 5 seizoenen de eerste wedstrijd van het seizoen te hebben verloren heeft het eerste team van Sliedrecht deze ban afgelopen zaterdag gebroken. Tegen het op papier gelijkwaardige De Baronie 1 werd in Breda een nipte, maar verdiende 4,5-3,5 zege geboekt.

Sliedrecht Fit

Optisport Sliedrecht biedt vanaf dit najaar de mogelijkheid aan jongeren en hun ouders om een ongezonde levensstijl, te weinig beweging en overgewicht aan te pakken. Dat gebeurt door twee keer in de week allerlei sportlessen aan te bieden in en rondom Brondbad De Lockhorst.

Merwede verliest nipt van Kinderdijk

In de tweede wedstrijd van de veldcompetitie moesten de spelers van Merwede op bezoek bij Kinderdijk. Beide ploegen hadden de eerste wedstrijd verloren en hierdoor waren ze beiden gebrand op een overwinning.

Ren voor haar leven! Ladiesrun voor Stichting De Hoop op 7 oktober 2017

Waarvoor ren jij de benen uit je lijf? Om conditie op te bouwen? Omdat het zo goed is voor je gezondheid? Of omdat je het gaaf vindt om een snelle tijd neer te zetten? Met dit event kun je er nog een goede reden aan toevoegen: rennen voor een ander haar leven!

Jan Verschoor goed uit de startblokken

In de 1e ronde van de huishoudelijke competitie is Jan Verschoor uitstekend begonnen en staat bovenaan, Hij versloeg in een mooie partij Gert Jan Booij met 16-12. Rob van der Togt staat op een 2e plaats door een ruime overwinning van 14-5 op Cees van de Graaf.

Melanie Stout nu al zeker van plaats in Oranje selectie 2018.

Sinds 1 januari is Melanie Stout (10 jaar) uit Sliedrecht, turnend voor O&O Zwijndrecht, lid van de Oranje Jong Talent Selectie turnen 11 t/m 13 jaar van de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie. Een heel jong lid dus.

Arie vd Starre geeft visitekaartje af bij de schaakjeugd

SLIEDRECHT - In de eerste ronde van de Najaarscompetitie bij de jeugd van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Arie van der Starre direct zijn visitekaartje afgegeven. Na een spannende partij wist hij uiteindelijk promovendus Karel Peursem te verslaan.

Pagina's