Sport lezersnieuws

Sliedrechts Rapidschaak Vakantietoernooi: De achtervolging is ingezet

SLIEDRECHT - Na de derde schaakavond van het Sliedrechts Vakantietoernooi is het veld aan de top weer wat in elkaar geschoven. Leider Rembrandt Bruil kwam niet in actie, en dit gaf Sliedrechts clubkampioen Peter van den Bergh en Giessen / Linge speler Eddy Korevaar de kans om in te lopen.

Sliedrechts VakantieSchaaktoernooi: Op Rembrandt Bruil staat nog geen maat

Na de tweede avond in het Sliedrechts Vakantietoernooi komt er een klein beetje zicht op de eerste titelkandidaten in de verschillende groepen. In de hoofdgroep is het Rembrandt Bruil die opnieuw van zich liet horen. Na de tweede speeldag staat hij nog steeds met 100% aan de leiding.

Merwede/Multiplaat gaat samenwerking aan met Spieren voor Spieren !!!

Een maand geleden heeft een anonieme sponsor aangegeven graag meerdere F teams bij Merwede/Multiplaat te willen sponsoren. En dat het mooi zou zijn om de sponsor ruimte op het shirt te gunnen aan een nader te bepalen goed doel

Rembrandt Bruil eerste koploper Sliedrechts Vakantietoernooi

SLIEDRECHT - Na de eerste avond van het Sliedrechts Open Rapid Vakantietoernooi staat Rembrandt Bruil bovenaan de ranglijst. In de 3 gespeelde ronden wist hij ook 3 keer te winnen, waaronder tegen de kersverse kampioen van de Schaakvereniging Peter van den Bergh.

Maarten Hartkoren wint Freshcourt Open Jeugdtoernooi

De Sliedrechter Maarten Hartkoren, trainend bij Tennisvereniging TOP, is afgelopen vrijdag eerste geworden bij het Freshcourt Open Jeugdtoernooi. Dit toernooi werd gehouden in Dordrecht bij Tennisvereniging Dash '35.

Het Onderling Fonds nieuwe teamsponsor voor Merwede/Multiplaat !

Het Onderling Fonds is de nieuwe teamsponsor voor zowel Merwede/Multiplaat D1 als voor Merwede/Multiplaat E2. Daarnaast zal de naam duidelijk zichtbaar worden via bord- en korfsponsoring, via een banner op de site

en een advertentie in de Merwediaan.

SLIEDRECHTS ZWEMTALENT OPNIEUW IN DE PRIJZENRobin (10) twee keer 2e van Nederland

DORDRECHT - Robin Vermeulen (10) is tijdens de Speedo SportEmotion finales - het nationale kampioenschap zwemmen voor de jeugd - tweede geworden van Nederland, op twee categorieën: 200 meter wisselslag en 50 meter vlinder.

SAM KRAAIJEVELD NEDERLANDS KAMPIOEN JUNIOREN

Afgelopen weekend werden de Nederlandse Kampioenschappen Junioren atletiek gehouden in Vught. Kraaijeveld, trainend bij AV Passaat in Team TopSportPerfection o.l.v. Addy Ruiter, liep hier de 1500 meter. Zaterdagavond wist hij zich, via de series, te plaatsen voor de finale op zondag.

Danée Verbaan van Synergos districtskampioen junioren

Op 1 juli turnden 4 meisjes van Synergos mee bij de districtsfinale 3e divisie van Zuid-Holland. In de eerste ronde Fiene van der Aa bij de pupillen 1 en Yalda Zabi bij de pupillen 2. Fiene werd 21e van de 36 meisjes en Yalda behaalde een mooie 11e plaats van de 33 deelneemsters.

MELANIE STOUT TWEEDE TIJDENS INTERNATIONAAL TURNTOERNOOI

Afgelopen zaterdag was in Deventer het jaarlijkse SVOD OPEN, een internationaal turntoernooi. Tijdens deze wedstrijd streden meisjes uit 14 landen tegen elkaar. Deze wedstrijd wordt gezien als afsluiter van het wedstrijdseizoen.

Pagina's