Sport lezersnieuws

Reuzensprong Piet Roubos

In de biljartcompetitie van de Lukkie Klos speelde Piet Roubos en Ad Visser de sterren van de hemel. De twee matadoren speelde een prachtige wedstrijd en het werd uiteindelijk 14-14. Door dit resultaat steeg Roubos van plek 20 naar de 6e plaats op de ranglijst.

Sterke prestaties Hogendoorn en de Ridder tijdens regiokampioenschappen korte baan

Afgelopen zaterdag stond het 2e weekend van de regiokampioenschappen op het programma voor Zwem- en Polovereniging Door Water Fit.

Overtuigende winst voor Merwede/Multiplaat

Merwede trof op zaterdag 18 november Kv Tilburg in de gelijknamige stad. Na een moeizame overwinning van Merwede 2 startte de wedstrijd voor het 1e van Merwede.

Voorzitter stijgt naar 2e plaats

SLIEDRECHT - In de 11e ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft voorzitter Jerry van Rekom afgelopen donderdag goede zaken gedaan door in een aanvallende partij zoon Robert te verslaan.

Primeur: Kampioenschap Schoonrijden in Dordrecht!

Primeur voor Dordtse ijsbaan: Kampioenschap Schoonrijden in Dordrecht

Gert Jan Booij in topvorm

In de competitie van de Lukkie Klos is Gert Jan Booij op weg naar de top. Booij speelt afgelopen weken zeer sterk.en nu was Wim de Groot het slachtoffer. In een mooie partij werd de Groot met 18-9 van het laken gespeeld door een ontketende Booij.

Ruime overwinning voor Merwede/Multiplaat

Op zaterdag 11 November stond de wedstrijd van Merwede 1 tegen Kv Ondo 1 op het programma. De eerste wedstrijd van de zaalcompetitie, voor het eerst met schotklok en voor het eerst met een zuivere speeltijd.

Schaaktovenaar Niels Mijnster verslaat kampioen

SLIEDRECHT - In de tiende ronde van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht heeft Niels Mijnster afgelopen donderdag eindelijk weer eens zijn talent getoond. In een prachtige partij wist hij in de laatste seconden van de partij titelverdediger Peter van den Bergh te verslaan.

Hogendoorn toont clubkleuren Door Water Fit tijdens regiokampioenschappen korte baan

Zaterdag 11 november stond het eerste deel van de regiokampioenschappen (korte baan) zwemmen op het programma in Den Haag.

Geen Wielerronde van Sliedrecht in 2018

De Wielerronde van Sliedrecht wordt in 2018 niet verreden. Dat heeft het wielercomité van Sliedrecht besloten tijdens de laatste vergadering op dinsdag 7 november 2017. Er zijn te weinig bestuursleden om het wielerevenement in het komende kalenderjaar te organiseren.

Pagina's