Sport lezersnieuws

Wandelen in Chaam

 

Wandeltocht in Chaam, Landgoederentocht.

Zaterdag 23 juni gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Chaam, Landgoederentocht.

De wandeling gaat voornamelijk door het bos en langs vennen; de afstanden zijn 5, 10, 15 of 20 km.

Medailles voor turnsters Synergos

Op 9 en 10 juni jl. vonden in Den Haag  de Donar Cup turnwedstrijden  plaats.

Synergos nam hieraan deel met turnsters uit de 3e , 4e en 5e divisie. In totaal deden er 599 turnsters mee in 25 categorieën.

OKD 2018: Tobias Dekker en Wim Pool gezamenlijk winnaar

SLIEDRECHT – Het 13e Open Kampioenschap van de Drechtstreek heeft afgelopen donderdag 2 winnaars opgeleverd. Tobias Dekker en Wim Pool eindigden beiden op 5,5 punten en zo leverde het toernooi, net als in de eerste editie, 2 kampioenen op. De geschiedenis herhaalt zich dus na 13 jaar.

Nieuwe groepsles bij Synergos: Power Yoga

Onlangs is Synergos gestart met de nieuwe groepsles Power Yoga, onder leiding van Ingrid van Rijsbergen. Power Yoga is een dynamische yogavorm met een vloeiende aaneenschakeling van krachtige houdingen die op het ritme van de ademhaling worden uitgevoerd.

Romy’s Healthy Fest voor KiKa

Op zaterdag 23 juni vindt Romy’s Healthy Fest plaats op en om het terrein van korfbalvereniging HKC. Een evenement wat een initiatief is van Romy van der Linden. Romy van der Linden vecht al 1,5 jaar tegen de levensbedreigende ziekte leukemie.

Gratis proefles Power Yoga

Op 19 juni is er een GRATIS PROEFLES POWERYOGA voor vrouwen. Twijfel je of de cursus Power Yoga wat voor je is? Kom dan proberen en meld jezelf en je vriendinnen snel aan via puur-mama@live.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Zesde ronde OKD: Teunis den Rooijen laat favoriet glippen

SLIEDRECHT – De zevende en laatste ronde van het Open Kampioenschap van de Drechtstreek zal beslissend zijn voor de einduitslag.

RaboBank Baggercup 2018

Aankomend weekend is het weer feest op Sportpark de Lockhorst. Dan staat namelijk de 4e editie van de Baggercup op het programma.

Merwede/Multiplaat en de Heeren van Slydregt; samen op hetzelfde spoor !

En dat is natuurlijk niet voor niets, want de nieuwste verenigings sponsor van Merwede/Multiplaat  is alweer geruime tijd gevestigd in het oude stationsgebouw van Sliedrecht.

Vaardemonstratie modelboten bij Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht

Zaterdag 16 juni a.s. is het weer tijd voor de jaarlijkse vaardemonstratie van modelboten bij Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht. Modelbouwvereniging Papendrecht zal deze middag in de vijver bij Parkzicht een aantal bijzondere radiografisch bestuurbare modelboten laten varen.

Pagina's