Sport lezersnieuws

Hoofdmacht SKC Merwede/Multiplaat wint van koploper Albatros

Zaterdag 21 april stond voor SKC Merwede/Multiplaat 1 een op papier lastige wedstrijd te wachten. Albatros 1 uit Zwijndrecht was de tegenstander op deze zonnige zaterdag.

Officiële opening

Deze maand heeft Skeelervereniging Sliedrecht vier succesvolle snuffeltrainingen afgerond. Veel nieuwe mensen, jong en oud, zijn een kijkje komen nemen bij onze vereniging om te ervaren hoe leuk de skeelersport is.

Wandelen in Amstelveen

Wandeltocht door het Amsterdamse Bos

Op zaterdag 28 april gaat Wandelsportvereniging Kinderdijk wandelen in Amstelveen.

De tocht gaat gedeeltelijk door het Amsterdamse Bos; de afstanden zijn 5, 10 of 15 km.

Special running bij sport fysiek.

Bewegen en sporten is niet voor iedereen even makkelijk. Sommige kinderen zijn er niet zo goed in en hebben moeite met onderdelen tijdens de gymles. Om hen weer plezier te laten beleven aan het sporten en bewegen heeft Sport Fysiek `Special Running` opgezet.

Merwede/Multiplaat pakt de punten in belangrijke wedstrijd.

In de tweede veldwedstrijd na de zaalcompetitie, was Rust Roest de tegenstander. Merwede moest op bezoek in Eindhoven. Na de zure nederlaag van vorige week was het extra belangrijk om de punten mee naar Sliedrecht te nemen in deze spannende competitie.

Schrijffeestje

Schrijffeestje

Schaaktrijd om 2e en 3e plaats nog niet gestreden

SLIEDRECHT – Voor de 2e en 3e plaats in de eindrangschikking van de interne competitie van Schaakvereniging Sliedrecht wordt nog volop gestreden.

PWA Waalslaan groep 7 kampioen schoolvoetbaltoernooi.

Op woensdag 11 april jl. werd het schoolvoetbaltoernooi gehouden voor de groepen 6 en 7. De PWA Waalslaan groep 7 is kampioen geworden met een winst van 2-1.

Merwede/Multiplaat en Slagerij Bart Adriaanse, beide een begrip in de Alblasserwaard !

Ambachtelijke Slagerij Bart Adriaanse, de nieuwste sponsor van SKC Merwede/Multiplaat,  is een begrip in de regio Alblasserwaard als het gaat om vlees, vleeswaren, bedrijfscatering, fondue of gourmet voor de particulier of zakelijk. 

15 springers van Synergos naar het NK op de dubbele minitrampoline.

Sliedrecht - Op zaterdag 7 april jl. hebben 15 springers van omnisportvereniging Synergos zich weten te plaatsen voor het NK op de dubbele minitrampoline in Ahoy Rotterdam.

Pagina's