Zakelijk lezersnieuws

Florys en Intro Personeel bundelen krachten rond mens, werk en organisatie

BOP administraties, BOP ICT & Online, Flexoptimalisatie en Draad Juristen krijgen een nieuwe naam: de vier bedrijven gaan verder onder de naam Florys.

Internationale prijs voor News2Learn

News2Learn, een innovatieve methode voor begrijpend lezen en mediawijsheid, van het Sliedrechtse onderwijsadviesbureau Edu-Sign, is op donderdag 22 juni in Berlijn bekroond met een internationale prijs, de Comenius EduMedia Award.

Royal IHC kiest voor service desk en on-site support van Fujitsu

Royal IHC en Fujitsu hebben een vijfjarig contract getekend voor de service desk en on-site support van de ruim zevenentwintighonderd Royal IHC-medewerkers.

Startersdag Drechtsteden

Gratis startersdag voor (pre)starters en jonge ondernemers

DEAL! Drecht Cities trekt meer nieuwe bedrijven aan 

DEAL! Drecht Cities is het afgelopen jaar met 37 nieuwe projecten actief geweest om bedrijven naar de regio te trekken. Eind 2016 hebben zich 62 bedrijven bij DEAL gemeld voor een vestigingsaanvraag. Deze projecten hebben een potentieel van 2640 arbeidskrachten.

Zeeman viert 50e verjaardag met internationale recordpoging bellenblazen

Nederlandse retailer trakteert al haar klanten in Sliedrecht op gratis bellenblaas en meer

IJssalon Boer en IJs opent op Koningsdag

Donderdag 27 april a.s. (Koningsdag) opent ijssalon Boer en IJs voor de eerste keer haar deuren.

Hartjesspreekuur bij Verloskundigenpraktijk Zus & Zwanger

Verloskundigenpraktijk Zus & Zwanger begint vanaf dinsdag 25 april 2017 met een hartjesspreekuur. Het wekelijkse inloopspreekuur is van 17.00-18.00 uur en toegankelijk voor alle cliënten die behoefte hebben om even extra langs te komen om het hartje te horen.

Vakschoenmakerij Bolle bij beste 4 van Nederland

Op zondag 9 april 2017 werd tijdens De NSV Plein 2017 Vakbeurs bij de Evenementenhal in Gorinchem de uitslag van de Beste Schoenmakerij van Nederland bekend gemaakt. Vakschoenmakerij Bolle is als vierde geëindigd in de wedstrijd om 'De Beste Schoenmaker van Nederland'.

Herenkapsalon Verheij verrast door Alg. Nederlandse Kappers Organisatie i.v.m 25 jarig lidmaatschap

Als blijk van waardering werd Arie de Raad van Herenkapsalon Verheij in het zonnetje gezet door de Branche organisatie van de kappers. Dit vanwege het 25 jarig lidmaatschap. Deze werkgeversorganisatie speelt o.a een belangrijke rol in de politieke discussie m.b.t. het lage btw tarief.

Pagina's