Zakelijk lezersnieuws

Agathos en Curadomi verhuizen!

Op D.V. donderdag 7 juni openen Agathos en Curadomi officieel het nieuwe kantoor aan de Kerkbuurt 118.

Fair Trade Kado voor Moederdag.

U kent het vast wel; nog op het laatste moment een kadootje  kopen voor Moederdag. En dan niet weten waar naar toe. Misschien is het wel een leuk idee om gewoon eens te gaan kijken in de Wereldwinkel Fair Trade Kadoshop in Sliedrecht.

BVD advocaten organiseert juridisch netwerkevent voor franchiseondernemers

‘Hoe voorkom je een houdgreep?’ Die vraag leeft bij franchiseondernemers. Om die reden organiseert BVD advocaten op 17 mei een netwerkbijeenkomst, speciaal voor franchiseondernemers.

SCH Computers & Automatisering kan met nieuwe partner meer bereiken

Klantvriendelijkheid? Ze schrijven het bij SCH Computers & Automatisering in Sliedrecht graag met een hoofdletter. Oók nu dit bedrijf een intensieve samenwerking is aangegaan met Profi-edu BV in Veenendaal.

Aanvragen extra financiering voor ambitieuze ondernemers vaak probleem

Op de Fenexpo in Gorinchem maakte Joop Polet uit Alblasserdam een nieuw initiatief bekend: MKB-kredietcoach Joop Polet. Als deelnemer aan een landelijke formule springt Joop in deze regio in de bres voor ondernemers met plannen. Zij hebben daar vaak financiering voor nodig.

Mondial R. Vlot & Zn breidt wagenpark uit

Ze zijn niet te missen in het straatbeeld: de zes nieuwe Mercedes-Benz bakwagens en lichte bedrijfswagens van Mondial R. Vlot & Zn. Verhuizingen.

Per 1 april opent Trimsalon Puik Werk haar deuren

Per 1 april opent Trimsalon Puik Werk haar deuren. Met grote blijdschap kan eigenaresse Melany Stam zeggen dat Trimsalon Puik Werk haar deuren opent voor honden en katten om hen te voorzien van professionele vachtverzorging. Trimsalon Puik Werk is alleen open op afspraak

Aditech behaald opnieuw NEN 4400-1- en NBBU audit.

Het technische uitzendbureau Aditech heeft de NEN- en NBBU audits opnieuw behaald. En daarmee o.a. het SNA-keurmerk verkregen. De controle van Aditech vond plaats op het hoofdkantoor in Gorinchem.

 

Steekproeven 

Nieuw initiatief op de arbeidsmarkt maakt serieus werk van werk

Nieuw initiatief op de arbeidsmarkt maakt serieus werk van werk

Werkmaker verbindt MKB met werkzoekende vijftigplusser

Pagina's