Zakelijk lezersnieuws

Stichting openbaar primair onderwijs Dordrecht en ICT-coöperatie KIEN gaan samenwerken

Met ingang van november 2017 werken stichting openbaar primair onderwijs Dordrecht (OPOD) en coöperatie KIEN u.a. (KIEN) samen. 7 verschillende schoolbesturen uit de regio Drechtsteden bundelen in dit samenwerkingsverband hun krachten op het gebied van ICT in het onderwijs.

Mini-symposium 'Huwelijksvermogensrecht' bij BVD advocaten op 24 november

Op 24 november vindt bij BVD advocaten in Hardinxveld-Giessendam een mini-symposium plaats. Twee experts nemen u mee in wereld van wet- en regelgeving en complexe cijfers bij echtscheiding. Stevige kost wisselen we af met een soepel wijntje door Los Sueños de Lo Capitán. Welkom!

Fay Huigen aan het roer Dordtse vestiging Nederlands Tekstbureau

Vorige week heeft Het Nederlands Tekstbureau in Dordrecht haar vijftiende vestiging geopend. Aan het roer staat Fay Huigen (31), een van oorsprong Sliedrechtse tekstschrijfster die haar sporen heeft verdiend in de culturele en commerciële sector.

Nieuwe daklogo's Nidec Sliedrecht

Op het pand van Nidec Sliedrecht op het bedrijventerrein Noord-Oost Kwadrant (Kubus 155) zijn twee nieuwe daklogo's geplaatst. Afgelopen februari heeft Nidec de bedrijven Control Techniques B.V. en Leroy-Somer B.V. overgenomen. Sinds februari is Nidec dan ook de nieuwe handelsnaam.

Koken zonder pakjes en zakjes tijdens een gezellige kookworkshop in Baanhoek-West

In oktober starten er weer een aantal kookworkshops in het kookcafé van de Brede school in de wijk Baanhoek-West.

Petitie voor spoorlijn Gouda-Sliedrecht

Geachte bewoners van Sliedrecht.

19 SEPTEMBER a.s. | EVENT VOOR DE ONDERNEMENDE VROUW

Ben jij een vrouwelijke ondernemer of een ondernemende vrouw en werkzaam in de Alblasserwaard?

Dan is dit event iets voor jou! Dit event staat in het teken van leren, delen én verbinden!

Locatie:

Rabobank Merwestroom, Bonkelaarplein 25 te Sliedrecht

Florys en Intro Personeel bundelen krachten rond mens, werk en organisatie

BOP administraties, BOP ICT & Online, Flexoptimalisatie en Draad Juristen krijgen een nieuwe naam: de vier bedrijven gaan verder onder de naam Florys.

Internationale prijs voor News2Learn

News2Learn, een innovatieve methode voor begrijpend lezen en mediawijsheid, van het Sliedrechtse onderwijsadviesbureau Edu-Sign, is op donderdag 22 juni in Berlijn bekroond met een internationale prijs, de Comenius EduMedia Award.

Royal IHC kiest voor service desk en on-site support van Fujitsu

Royal IHC en Fujitsu hebben een vijfjarig contract getekend voor de service desk en on-site support van de ruim zevenentwintighonderd Royal IHC-medewerkers.

Pagina's