• Gemeente Sliedrecht

Al 70 inzendingen binnen voor naam Recreatief Knooppunt

SLIEDRECHT De jury voor de prijsvraag over de naam van het Recreatief Knooppunt is compleet. Na Tom Pauw (v.v. Sliedrecht) en Peter Donk (Sliedrecht24) heeft Christa van Delen (Griendencollege) haar medewerking toegezegd. Deze jury gaat na de sluitingsdatum op 30 september met elkaar om tafel om alle inzendingen te beoordelen en de beste voor te dragen aan het college van B&W. Tien dagen na de start van de prijsvraag staat de teller al op zeventig inzendingen.

,,Dat aantal overtreft nu al onze verwachtingen", aldus wethouder Len van Rekom. ,,Sliedrecht laat hiermee haar creativiteit en betrokkenheid zien. Via alle kanalen stromen inzendingen binnen. Inwoners die mee willen doen, kunnen tot 30 september hun naam insturen. We zoeken een aansprekende, creatieve naam die past bij de opzet van het Recreatief Knooppunt. Elementen als recreatie, natuur, ontspanning én sport moeten daarin terugkomen."

Na 30 september zal de jury de inzendingen beoordelen en de leukste naam voordragen aan het college van B&W. Zij nemen daarna een besluit. De winnende inzender krijgt een SLDRCHT: Groot in doen-pakket en krijgt een belangrijke rol bij de opening van het Recreatief Knooppunt. Dit staat gepland voor 2019.

INZENDINGEN Alle gemeentelijke kanalen staan open voor inzendingen. Namen kunnen per post worden ingestuurd naar Gemeente Sliedrecht t.a.v. Simone Huijgen, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. E-mails kunnen worden gestuurd naar gemeente@sliedrecht.nl o.v.v. Prijsvraag RKS. Ook via een (privé-)bericht op Twitter, Facebook en Instagram kunnen inwoners meedoen.

Het Recreatief Knooppunt komt ten noorden van de Betuwelijn en ten oosten van de N482. In juni besloot de gemeenteraad dat de aanleg van het Recreatief Knooppunt doorgaat.