• Miranda Brouwers

Expositie 'Biesbosch, Kleurrijke Wereld' van Miranda Brouwers

DORDRECHT Bezoek bij Biesboschcentrum Dordrecht de nieuwe expositie 'Biesbosch, Kleurrijke Wereld' van Miranda Brouwers. De expositie bestaat uit kleurrijke schilderwerken die geinspireerd zijn op de natuur. De liefde voor schilderen en de natuur ontstond voor Miranda al op jonge leeftijd, wat nu samenkomt tijdens deze expositie.

Miranda geeft aan dat exposeren in Biesboschcentrum Dordrecht voelt als thuiskomen, nu haar werk te zien is waar zij haar inspiratie vandaan haalt. In haar schilderijen van landschappen probeert zij momenten of herinneringen te vangen. Het landschap ziet zij als emotie.

Na enige jaren werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven besloot Miranda het roer om te gooien. Sinds 2009 richt zij zich volledig op haar carrière als kunstschilder. Haar schilderijen hebben al bij meerdere galeries over de wereld gehangen, zoals in Italië, Parijs, Hamburg, New York, Tokyo.

De expositie is te bezichtigen tot en met 30 september 2017 te bezichtigen in Biesboschcentrum Dordrecht aan de Baanhoekweg 53. Dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op www.biesboschcentrumdordrecht.nl . De toegang is gratis.