• Photographer: van der Kloet Foto & Videoproducties BV

Pijnlijke nederlaag dames Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT De dames van Sliedrecht Sport hebben zondagmiddag in de kampioenspoule van de eredivisie een even duidelijke als pijnlijke 3-1 nederlaag geleden tegen Set-Up'65. Door dit verlies kwam de concurrent uit Ootmarsum drie punten dichterbij en bedraagt de voorsprong nog altijd vier punten.

Sliedrecht Sport startte goed in sporthal De Schalm in Ootmarsum en won de eerste set met 22-25. Niets wees er op dat moment op, dat het team van trainer-coach Matt van Wezel vervolgens als een kaartenhuis ineen zou storten en de thuisclub gretig en meedogenloos profiteerde: 25-19, 25-15, 25-11. Niets lukte meer bij de Sliedrechtse volleybalsters: de pass viel weg, de servicedruk eveneens en aan het net werd men volledig weg geblokkeerd door Set-Up'65, dat in de zusjes Kirsten- en Carmen Oude Luttikhuis en teamcaptain Loes Hollink de uitblinkers had.

Met nog drie duels te gaan zal Sliedrecht Sport danig bij zichzelf ten rade moeten gaan hoe men een soortgelijke afgang in de resterende weken zal moeten vermijden. De nummers 1 en 2 van de kampioenspoule plaatsen zich voor de finale, die in een uit- en thuiswedstrijd op 29 april en 6 mei wordt gespeeld.