• Photographer: van der Kloet Foto & Videoproducties BV
  • Peter Verheijen

Sliedrecht Sport loopt verder uit

SLIEDRECHT De volleybalsters van Sliedrecht Sport hebben woensdagavond de leiderspositie in de eredivisie verder verstevigd door met duidelijke cijfers te winnen van runner-up Flynth Fast, ook wel Flamingo's genoemd. In een goed bezette sporthal De Stoep werd het 3-0 voor de selectie van trainer-coach Matt van Wezel, die tevreden was over de uitvoering. De setcijfers 25-17, 25-16, 25-21 lieten er geen twijfel over bestaan dat Sliedrecht Sport momenteel de terechte vaandeldrager in de eredivisie is.

,,Wij waren erg stabiel", aldus Van Wezel, ,,aanvallend erg sterk, maar ook de pass-lijn stond als een huis. Libero Angelique Verheul speelde een wereldpartij en ik heb ook genoten van de aanvallende acties van Esther Hullegie en Nienke de Waard."

Doordat Set-Up'65 voor de tweede achtereenvolgende maal onderuit ging (het verloor met 3-1 bij landskampioen VC Sneek) koestert Sliedrecht Sport nu een voorsprong van vier punten op VC Sneek. Komende zondag gaat men op bezoek bij Peelpush in Meijel (L.).