• Aline Sietsema

Browneyes: Interessante informatieavond

Advertorial

SLIEDRECHT Schoonheidsinstituut Browneyes werd in 2005 opgericht en viert dit jaar het koperen jubileum. Enthousiasme en innovatie waren vanaf het prille begin de sleutelwoorden. ,,Ook nu is het weer tijd voor vernieuwing", laat eigenaresse Jolanda Dekker weten. ,,Binnenkort bieden wij tevens botox- en tijdelijke fillerbehandelingen aan. Eveneens nieuw is de collageenlamp therapie."

Een van de speerpunten van Browneyes is huidverbetering door middel van massages en het gebruik van de juiste producten. ,,Het is soms net dat ene diepe rimpeltje dat extra aandacht nodig heeft", aldus Jolanda. ,,Sommige klanten willen dan een stapje verder gaan en daarop spelen wij nu in met onze behandelingen met botox en tijdelijke fillers. Hierbij zijn wij niet over één nacht ijs gegaan. Wij zijn op zoek gegaan naar een goede arts. Met trots kan ik melden dat gerenommeerd Cosmetisch Arts Drs. Diederick van Imhoff zich bereid heeft verklaard om speciaal voor onze klanten regelmatig naar Sliedrecht te komen. Hij is in Amsterdam en Den Haag werkzaam bij een van bekendste instituten van ons land, waar veel BN'ers zich laten behandelen.",,Wij kunnen ons voorstellen dat er veel vragen zijn over het gebruik van botox en fillers", vertelt Jolanda. ,,Om die reden organiseren wij op woensdag 18 oktober een informatieavond. De cosmetisch arts verzorgt die avond een presentatie over dit onderwerp. Voor belangstellenden is het een mooie gelegenheid om met hem kennis te maken. Tijdens de avond serveren wij een hapje en een drankje. Aanmelden is noodzakelijk omdat er een gelimiteerd aantal plaatsen beschikbaar is. Dit is mogelijk via e-mail (info@brown-eyes.nl), telefonisch (0184-633746) en persoonlijk bij de receptie. De toegangsprijs van 10 euro per persoon wordt in mindering gebracht op de prijs van de eerstvolgende behandeling.Jolanda vertelt verder: ,,Het programma ziet er als volgt uit: Vanaf 18.30 uur inloop. De presentatie begint om 19.00 uur. Daarna is er alle gelegenheid om vragen te stellen. Wij bieden tevens de mogelijkheid om een probleem tijdens een kort 1 op 1 gesprek aan de arts voor te leggen. Botox kan ook helpen bij overmatige transpiratie en migraine. De heer Imhoff is een autoriteit in zijn vakgebied. Zijn insteek is om met een zo beperkt mogelijke hoeveelheid botox een maximaal resultaat te bereiken met behoud van mimiek en uitdrukking. Naarmate we ouder worden vermindert het hyaluronzuur in onze huid, waardoor deze gaat verslappen. Het is mogelijk om het tekort door middel van tijdelijke fillers met deze lichaamseigen stof aan te vullen op de plekken waar dit nodig is."

,,Eveneens nieuw is de collageenlamp therapie", laat Jolanda weten. ,,We hebben de lamp in het voorjaar drie maanden op proef gehad. De resultaten waren zo goed dat we hebben besloten om hem te houden. De oudere huid bevat minder collageen, elastine en hyaluronzuur. De lamp stimuleert de aanmaak ervan. Een therapiesessie duurt vijftien minuten en kan het best worden uitgevoerd tijdens een van onze behandelingen."