Juwelier Verhoef is heropend

Advertorial

SLIEDRECHT De Kerkbuurt heeft er sinds 4 maart weer een mooie winkel bij. De geheel vernieuwde juwelierszaak van Verhoef opende de deuren. De zussen Tiffany en Angélique Baartman hebben de winkel voorzien van een totaal nieuwe uitstraling, lekker fris en sprankelend van kleur en sfeer. De gevel van het winkelpand wordt binnenkort eveneens verfraaid. Een uitnodigend geheel, om de collectie sieraden en horloges eens op het gemak te bekijken en desgewenst te passen.

,,We hebben een goede start gehad, met heel veel leuke reacties", vertellen zij. ,,Wat we vooral veel gehoord hebben is: 'wat fijn dat jullie er weer zijn'. Ook zijn we enorm verwend met heel veel felicitaties, onder andere in de vorm van mooie bloemstukken en boeketten. Dat doet ons goed, want spannend is het natuurlijk wel."

,,Tot nu toe doen vooral de nieuwe merken Uno de50 en Jéh collections het erg goed, evenals de trendy Blinckstar en Bubbles armbandjes", laat Angélique weten. ,,We merken ook dat de etalage veel bekijks heeft, met daarin als bijna vast gegeven, de Seiko collectie. Ook het Zwitserse merk Roamer trekt de aandacht. Deze horloges staan bekend om de precisie van de uurwerken en de kwaliteit van de gebruikte materialen. Het merk straalt luxe uit, zonder te overdrijven. Andere blikvangers zijn het trendy Guess, Ti Sento en Breil. Ook hebben we al een aantal mooie opdrachten binnengehaald voor het atelier, waarbij vooral Tiffany een adviserende rol kan spelen, omdat zij van oorsprong goudsmid is. De keuze voor het mooie trouwringenmerk Promises heeft zich ook al bewezen. De reacties zijn bijzonder positief."

'LUISTEREND OOR'

Tiffany vult aan: ,,We willen graag een zo compleet mogelijke collectie laten zien, waarbij ook een bestekje of spaarpotje het als cadeauartikel goed doet. Van een kindersieraadje tot een briljantring en alles wat daartussen valt, met speciale aandacht voor de trend van het moment en de betaalbaarheid van onze collectie. Daarnaast staan wij voor een luisterend oor en een goed advies.",,Als openingsactie hebben we nog enkele goodiebags te vergeven, waarbij driemaal kans wordt gemaakt op een waardebon van 50 euro", vertellen de zussen. ,,Daarnaast krijgt vanaf deze week iedereen, die een sieraad met het Spaanse merk Uno de50 koopt, een supermooie armband van hetzelfde merk cadeau. Graag verwelkomen wij onze nieuwe en bekende klanten op het adres Kerkbuurt 97. Wij verwijzen ook naar onze Facebookpagina via

www.verhoefjuwelier.nl

. Daar komen regelmatig leuke specials en acties voorbij. De zaak is telefonisch bereikbaar via 0184-412335."

De heropening van de juwelierszaak is een extra impuls voor dit stukje winkelstraat. Vorige maand  gaven Marilyn van Oosterhout en haar partner Mark hun Shoeby vestiging een complete metamorfose. Recent opende ondernemer Mark Prinssen zijn nieuwe kledingzaak Tomorrow by Today. Kortom, het wordt steeds leuker op de Kerkbuurt.