• Gezellige boerenmarkt in Parkzicht

    Pixabay

Boerenmarkt met streekproducten in zorgcentrum Parkzicht.

04-09-2017, 12:11 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 13 september 2017, 13:00 tot 16:00

Locatie:

Lijsterweg 27, Sliedrecht
Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht
Sliedrecht

Woensdag 13 september a.s. vindt er een gezellige boerenmarkt plaats in Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht. Op de markt zijn streekproducten en leuke geschenken te verkrijgen. U kunt onder andere bij een imker honing, heerlijke schapenkaas van de Schaapskooi uit Ottoland en jam van fruithandel Van Os kopen. Ook zijn er kaarten, cadeauartikelen en speelgoed te koop. De markt is zeker een bezoekje waard!

De boerenmarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U bent van harte welkom! Het adres van zorgcentrum Parkzicht is Lijsterweg 27 te Sliedrecht. De middag is gratis te bezoeken, aanmelden is niet nodig.

Waardeburgh

Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).