• Boerenmarkt in Parkzicht

    Pixabay

Boerenmarkt in zorgcentrum Parkzicht

08-10-2018, 16:34 | Lezersnieuws | Debbie van Eeuwijk

Datum:

woensdag 10 oktober 2018, 13:00

Locatie:

Lijsterweg 27
Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht
Sliedrecht

Woensdag 10 oktober a.s. vindt er een gezellige boerenmarkt plaats in Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht. Op de markt zijn streekproducten en leuke geschenken te verkrijgen. Er zijn verschillende stands met onder andere boerderij-ijs, kaas, koeken, maar ook kaarten en cadeauartikelen zijn te koop. De markt is zeker een bezoekje waard!

De boerenmarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U bent van harte welkom! Het adres van zorgcentrum Parkzicht is Lijsterweg 27 te Sliedrecht. De middag is gratis te bezoeken, aanmelden is niet nodig.

U bent van harte welkom!

Waardeburgh Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze cli?nten. Daarnaast hebben wij een team voor professionele thuiszorg en huishoudelijke ondersteuning voor cli?nten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze soci?teiten).