• ChristenUnie Sliedrecht deelt duurzame tasjes uit.

    JBK/RdM

ChristenUnie deelt deuurzame tasjes uit

10-03-2017, 09:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 11 maart 2017, 10:00 tot 12:00

Locatie:

, Sliedrecht
Burg.Winklerplein / Kerkbuurt
Sliedrecht

Elke plastic zak is er een teveel omdat deze vroeg of laat zorgt voor schade aan het milieu. Daarom deelt de ChristenUnie aanstaande zaterdag duurzame, opvouwbare tasjes uit aan mensen op het Burg. Winklerplein en de Kerkbuurt. Cees Paas: "De ChristenUnie maakt zich sterk voor een duurzame toekomst van de schepping".

Het overkomt de meeste mensen wel eens. Bij de kassa van de supermarkt blijkt een tas net wat te klein voor de hoeveelheid boodschappen. Dan toch maar een plastic tas erbij. De ChristenUnie wil met het uitdelen van de opvouwbare duurzame tasjes het aantal plastic tassen verminderen. "De opvouwbare tasjes passen namelijk prima onderin een handtas of werkkoffer. Deze actie lijkt misschien een druppel op een gloeiende plaat maar de impact van plastic op het milieu is enorm. De ChristenUnie laat hiermee zien dat milieubewust leven niet ingewikkeld is en dat we als politieke partij gaan voor een duurzame toekomst.

De actie vindt plaats op zaterdag 11 maart van 10.00 tot 11.00 uur op het Burg. Winklerplein en van 11.00 tot 12.00 uur op de Kerkbuurt.