• Moonshine Brigade in.. The Moonshine

    Jasper Toeli

Concert: Moonshine Brigade in.. the Moonshine

14-01-2018, 09:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 20 januari 2018, 20:30 tot 23:30

Locatie:

Stationsweg 3, Sliedrecht
Muziekcafé The Moonshine
Sliedrecht

Een betere combinatie is bijna niet mogelijk; Moonshine Brigade speelt in muziekcafé The Moonshine, Sliedrecht. Zo dachten wij er in November over nadat een fan ons van het bestaan van dit café had getipt. Na een mail wisseling met de eigenaar bleek er al snel een "klik" te zijn: dit zou wel eens tot een heel puik feestje kunnen resulteren. 20 januari is het dan zover en zullen wij er gaan spelen.

Moonshine Brigade is opgericht op 1 april 2015 en bestaat uit 5 Bossche muzikanten. Hun roots liggen bij Johnny Cash, Hank Williams 3 en Bob Wayne. Het instrumentarium bestaat uit banjo, gitaar, contrabas, percussie en zang. In 2016 hebben ze hard aan de weg getimmerd, stonden o.a. op het Brabants Bevrijdingsfestival, RosRock, AmmerRock en foodtruck festivals.

Muziekcafé The Moonshine is dé plek in Sliedrecht; of je nu op zoek bent naar lekkere live muziek, een potje wilt darten, biljarten of "gewoon" gezellig een drankje wilt doen... in The Moonshine vind je het allemaal! Achter de bar schenken zijn 11 soorten moonshine van o.a. Ole Smoky Tennessee Moonshine , Georgia 'Shine on corn, O'Donnel en Willy's Hootch.

Kom dus op 20 januari the Moonshine, Stationsweg 3, 3362 HA Sliedrecht.

Vanaf 20:30uur zet Moonshine Brigade hun eerste set in. Kijk voor meer informatie op www.thesacredheartpub.nl of http://www.themoonshinesliedrecht.nl/ . Vergeet ons niet te liken op Facebook.