Nieuwe locatie Philadel[hia

23-10-2017, 19:51 | Lezersnieuws |

Datum:

vrijdag 20 oktober 2017, 17:06 tot woensdag 1 november 2017, 17:06

Locatie:

Rembrandlaan 3 , Sliedrecht
PhilaFeest
Sliedrecht

Nieuwe naam en locatie voor Philadelphia dagbesteding Cats & Zo

In oktober is locatie Cats & Zo van Philadelphia verhuisd naar een nieuw pand in Sliedrecht. We zijn van de Jacob Catsstraat 2 naar ons nieuwe stekkie aan de Rembrandtlaan 3 gegaan. De deelnemers en medewerkers zijn er erg blij mee.

Nieuwe naam

Bij een nieuwe locatie vonden wij het ook tijd voor een nieuwe naam. Alle deelnemers hebben samen gekozen voor de naam PhilaFeest. Zoals de naam al doet vermoeden, maken wij allerlei producten om een feest compleet te maken. We bakken heerlijke taarten, maken slingers en cadeauartikelen. Nog leuker vinden onze deelnemers het om de producten die zij maken ook te verkopen. Onze nieuwe locatie biedt ons daar nog meer gelegenheid voor.

Over Phila Feest

Wij bieden al 9 jaar arbeidsmatige dagbesteding aan mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en mensen met en afstand tot de arbeidsmarkt. De activiteiten bestaan uit bakken en koken en creatieve activiteiten met papier, hout en textiel. De deelnemers doen zo ervaring op en leren hun talenten ontwikkelen.

Opening

Op woensdag 1 november vindt de officiële opening plaats. Iedereen is van harte welkom van 13.00 tot 16.00 uur om een kijkje te komen nemen in onze nieuwe locatie. Wij geven u graag een rondleiding en vertellen wat wij allemaal doen. Ook kunt u onze producten proeven.

Daarna zijn wij voor klanten van maandag tot en met vrijdag open van 9.00 tot 16.00 uur.

Deelnemers en vrijwilligers gezocht

Voor mensen met een beperking en een afstand tot de arbeidsmarkt hebben wij nog plekken vrij voor de dagbesteding. Daarnaast zoeken we nog vrijwilligers die het leuk vinden om onze deelnemers te ondersteunen bij hun werkzaamheden. Heb je interesse? Kom eens binnen dan bespreken we de mogelijkheden. Wij zijn ook te bereiken via 06-25682864 of philafeest@philadelphia.nl.

-----------------------------------------------------------------------------------------

Noot voor de redactie niet ter publicatie:

U bent van harte uitgenodigd om bij de opening aanwezig te zijn. Heeft u nog vragen dan kunt u contact opnemen met Astrid Kersseboom, coördinerend begeleider, telefoon 06-25682864 of per mail: a.prince@philadelphia.nl