• Bigband Blast!

    onbekend
  • Bigband Blast!

    onbekend

Opening van de opgeknapte foyer in De Lockhorst door Bigband Blast! met 31e concert van Sunday Jazz

05-04-2016, 14:21 | Lezersnieuws |

Datum:

dinsdag 10 mei 2016, 15:00 tot 17:30

Locatie:

Sliedrecht

2016 wordt reeds het tiende jaar dat Bigband Blast! haar jazz-minnend publiek op een groot aantal prachtige concerten trakteert; eerst in samenwerking met de theatergroep van De Lockhorst en later met Stichting Sliedrecht & Cultuur.

Een greep uit de vele jazz-giganten die eerder te gast waren bij Sunday Jazz: vocalisten Denise Jannah, Deborah J. Carter, Ronald Douglas en Gé Titulaer, trombonisten Ilja Reijngoud en Bert Boeren, flügel-specialist Ack van Rooyen, trompettisten Loet van der Lee, Angelo Verploegen en Ernie Hammes, saxofonisten Ferdinand Povel, Simon Rigter en Rolf Delfos, pianist Rob van Bavel, gitarist Martijn van Iterson, vibrafonisten Frits Landesbergen en Vincent Houdijk en Hammond-organist Carlo de Wijs. Daarnaast bracht Bigband Blast! acht Sunday Jazz X-mas Editions, de thema-concerten "Flamenco Bigband" en "A Hollywood Blast!"

Op zondag 10 april speelt Bigband Blast! niet in de grote zaal, maar in de foyer van Zalencentrum De Lockhorst. Deze is helemaal opgeknapt en Bigband Blast! neemt graag de gelegenheid om u in deze prachtige ruimte te trakteren op heerlijke bigband Jazz.

Tevens introduceren we de zangeres die zich wellicht voor langere tijd aan de band wil binden: Valerie Linger.

Muziek zit deze 32-jarige zangeres in het bloed, ze is er mee opgegroeid. Zo heeft ze 4 jaar in Spanje gewoond waar ze dagelijks optrad in een theatershow. In Nederland heeft ze kleinere versies van de musicals 'Queen' en 'Abba' gedaan en zingt ze in veel coverbands, waaronder de band 'Feelings.' Hoewel met name soul en Motown in haar comfort-zone liggen, is ze een zeer begenadigde jazz-zangeres die het optreden van Bigband Blast! extra allure zal geven.

Bestuur en leden van Bigband Blast! nodigen u van harte uit op zondag 10 april in de foyer van De Lockhorst. Uiteraard is de bar ook tijdens het concert open en kunt u luisterend naar heerlijke, gevarieerde bigbandmuziek genieten van een hapje en een drankje.

Bigband Blast! wil u dit concert graag zo laagdrempelig mogelijk aanbieden en daarom is de entreeprijs dit keer verlaagd tot slechts € 5,-. Kaarten zijn verkrijgbaar bij: Fa. De Vries, Kerkbuurt 25, 3361 BB, Sliedrecht, tel. (0184) 413046 en aan de kassa van De Lockhorst.

Let op: de deuren van de foyer openen om 14.30u, eerder kunt u niet naar binnen, dus kom niet te vroeg.

Via onze website www.bigbandblast.com kunt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes van Bigband Blast! en dus ook van Sunday Jazz.