• Foto van de ladiesrun 2016

    Corrie van den Berg
  • banner 'Ren voor haar leven!'

    Vrouwen lopen voor Vrouwen Vrienden van De Hoop

Ren voor haar leven! Ladiesrun voor Stichting De Hoop op 7 oktober 2017

13-09-2017, 11:01 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 7 oktober 2017, 09:30 tot 13:00

Locatie:

Provincialeweg 70, Sliedrecht
Dorp De Hoop
Sliedrecht

Waarvoor ren jij de benen uit je lijf? Om conditie op te bouwen? Omdat het zo goed is voor je gezondheid? Of omdat je het gaaf vindt om een snelle tijd neer te zetten? Met dit event kun je er nog een goede reden aan toevoegen: rennen voor een ander haar leven!

Op zaterdag 7 oktober 2017 organiseert Vrouwen lopen voor Vrouwen voor de tweede maal een hardloopevent in Dordrecht en jij bent van harte welkom om mee te doen! Kies uit 5 of 10 km rennen en zet je in voor kwetsbare vrouwen bij Stichting De Hoop. Inspanning voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die willen loskomen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Ga jij deze leuke uitdaging aan? Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken. Ren jij voor haar leven?

Je kunt kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 km. Ideaal voor de beginnende hardloopster. En voor de doorgewinterde wedstrijdloopster is dit een mooie herstelloop.

Praktische info:

Start en finish van het sponsorevent zijn op Dorp De Hoop (Provincialeweg 70 in Dordrecht). We hebben twee prachtige routes uitgestippeld door de polders van Dordrecht. Het parcours is op verharde weg. Na afloop staan er vers fruit en een heerlijke, gezonde smoothie voor je klaar. En je gaat naar huis met een mooie medaille en een goed gevulde goodiebag!

Deelname kost slechts € 12,50 en inschrijven kan via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.