• Impressie voorgaand jaar

    Jan Arie de Ruijter

Rommelmarkt Elim-kerk Sliedrecht, 21 mei 2016

09-05-2016, 19:40 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 21 mei 2016, 08:00 tot 13:00

Locatie:

Elim-kerk

Ondertussen niet meer weg te denken, de jaarlijkse rommelmarkt bij de Elim-kerk. Ook dit jaar is hij er weer en wel op zaterdag 21 mei. Met heel veel enthousiasme zal er weer van alles worden verkocht. Van huisraad tot fietsen, van boeken tot gereedschap en van tuinspullen tot elektronica. En al kom je niet voor de gebruikte spullen, dan zeker voor de gezelligheid en voor wat lekkers, want ook dat zal, zoals elk jaar, weer volop aanwezig zijn.

De rommelmarkt wordt ieder jaar goed bezocht, mede door de centrale ligging nabij het centrum van Sliedrecht, de goede sfeer en altijd weer leuke en bijzonder koopwaar. Ook deze keer hoopt men uiteraard weer op een geslaagde dag. Aan de inzet zal het zeker niet liggen, met man en macht wordt er aan gewerkt om het u naar de zin te maken.

Kortom breng de Elim-kerk op zaterdag 21 mei een bezoekje, is het niet voor de aantrekkelijke spullen, dan wel voor de gezelligheid. Het adres is prof. Van Musschenbroekstraat 4 te Sliedrecht. De rommelmarkt start om 8:00 uur en eindigt om circa 13:00 uur.