• Boerenmarkt in zorgcentrum Parkzicht

    internet

Snuffelen op de boerenmarkt met streekproducten in zorgcentrum Parkzicht.

03-10-2016, 10:50 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 12 oktober 2016, 13:00 tot 16:00

Locatie:

Lijsterweg 27, Sliedrecht
Zorgcentrum Parkzicht
Sliedrecht

Woensdag 12 oktober a.s. organiseert Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht een gezellige boerenmarkt. Op de markt zijn streekproducten en leuke geschenken te verkrijgen. U kunt onder andere bij een imker honing, heerlijke schapenkaas van de Schaapskooi uit Ottoland en jam van fruithandel Van Os kopen en snuffelen tussen brocante artikelen. De markt is zeker een bezoekje waard!

De boerenmarkt begint om 13.00 uur en duurt tot 16.00 uur. U bent van harte welkom! Het adres van locatie Parkzicht is Lijsterweg 27 te Sliedrecht. De middag is gratis te bezoeken, aanmelden is niet nodig.

Waardeburgh

Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam en Sliedrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).