• Miguel en Greet

    Eigendom Miguel en Greet
  • Miguel en Greet bij een vliegtuig van MAF

    MAF Suriname
  • Een vliegtuig in de hangaar

    MAF Suriname

Surinaamse Bazaar in Sliedrecht

13-10-2017, 13:30 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 28 oktober 2017, 09:30 tot 16:00

Locatie:

Merwestraat 13, Sliedrecht
De Handpalm, Merwestraat 13 Sliedrecht
Sliedrecht

Surinaamse Bazaar in Sliedrecht

Zaterdag 28 oktober aanstaande vindt er in de Handpalm aan de Merwestraat 13 in Sliedrecht een verkoping plaats van uw miskopen Een actie waar uzelf iets aan verdient!

Wat is de bedoeling?

Iedereen heeft wel één of meerdere miskopen in huis. Bijvoorbeeld een paar mooie laarzen die helaas net een ½ maatje te klein zijn. Een mooi kostuum dat net niet past. Een muziekinstrument dat al jaren in de kast staat en nooit bespeeld wordt. Alles kan als het maar te vervoeren is (miskoop van minimaal €15,-). U bepaalt zelf de prijs! Van de opbrengst is 2/3 voor uzelf en 1/3 voor Familie Peters die voor de MAF zijn uitgezonden naar Suriname.

U mag ook als u meerdere spullen heeft zelf komen verkopen. Reserveer dan een tafel bij ons! Van de opbrengst is dan 1/3 deel voor MAF.

Tijden:

09.30- 10.30 uur: Spullen brengen ,koffie drinken met wat lekkers (foto's kijken van Suriname).

10.30-15.00 uur: Verkoping.

15.00-16.00 uur : ophalen van niet verkochte spullen en de opbrengst.

Voor informatie en/of vragen: 06 44146613.

Miguel en Greet Peters zijn voor de MAF uitgezonden naar Suriname. 'De MAF is er voor mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF hen bereikbaar voor hulp en het Evangelie' (aldus website MAF). Vanaf maart 2016 is Miguel werkzaam op de vliegbasis van MAF in Paramaribo, als base manager. Hij zorgt ervoor dat de piloten verschillende vluchten kunnen uitvoeren, waaronder veel medische vluchten. Onlangs heeft MAF Suriname met twee piloten ondersteuning geboden aan het eiland Sint Maarten na de verwoesting door orkaan Irma. Greet is sinds augustus 2017 terug in Nederland om hier haar werk weer op te pakken na ruim een jaar ondersteuning in Suriname. Zij heeft daar verschillende taken opgepakt om de mensen te ondersteunen. Nu nog is zij zeer betrokken bij het (evangelisatie)werk in Suriname, bijvoorbeeld door het inzamelen en versturen van (kinder)bijbels. Bovenstaande actie wordt georganiseerd om financiële middelen in te zamelen voor het werk van de MAF in Suriname.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Greet Peters, 06 44146613. Zie voor verhalen en foto's Facebookpagina Miguel en Greet in Suriname - MAF.