• Onder Ons optreden in de Lockhorst

    Michiel Geursen

Toneelgroep Onder Ons organiseert workshop

04-06-2016, 13:21 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 20 juni 2016, 13:07

Locatie:

Deltalaan 204, Sliedrecht
Roald Dahlschool
Sliedrecht

SLIEDRECHT. Op maandag 20 juni organiseert de 70-jarige toneelgroep Onder Ons een workshop toneel spelen voor iedereen vanaf 18 jaar die belangstelling heeft en misschien wel toneel wil gaan spelen.

Toneel spelen is ontzettend leuk, mensen die ermee beginnen en zich aansluiten bij een toneelvereniging blijven dikwijls jarenlang lid. Je bent tijdens de wekelijkse repetities niet alleen bezig met het leren van je tekst. Ook het gebruik van je stem, het laten doorklinken van emoties, en je gezichtsuitdrukkingen zijn belangrijk. Hoe beweeg je en wat doe je op het toneel met die armen en benen? Je kruipt steeds meer in je rol, je wordt degene die je speelt. Samen met je medespelers zet iets leuks en iets moois neer waarvan het publiek geniet.

Wil jij weten of je toneel spelen leuk vindt, of ontdekken of je talent hebt dit talent kunt gaan ontwikkelen? Kom dan op 20 juni om 19.30 uur naar de Roald Dahlschool, Deltalaan 2014 in Sliedrecht en doe mee aan de workshop. De leden van Onder Ons kunnen je alles vertellen over hun ervaringen. Misschien speel jij dan komend seizoen wel mee in een voorstelling.

Onder Ons repeteert van eind augustus tot medio januari wekelijks op maandagavond en speelt 6-8 voorstellingen per seizoen. Kijk voor meer informatie ook op onze website. www.toneelgroeponderons.nl.