Vaardemonstratie modelboten bij Parkzicht

02-06-2017, 15:10 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 17 juni 2017, 14:00 tot 16:00

Locatie:

Lijsterweg 27, Sliedrecht
Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht
Sliedrecht

Zaterdag 17 juni a.s. is het weer tijd voor de jaarlijkse vaardemonstratie van modelboten bij Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht. Modelbouwvereniging Papendrecht zal deze middag in de vijver bij Parkzicht een aantal van de bijzondere modelboten laten varen. We maken er een gezellige middag van aan het water. Een hapje en een drankje zullen dan ook niet ontbreken.

De vaardemonstratie is van 14.00 tot 16.00 uur. Bewoners van zorgcentrum Parkzicht, de aanleunwoningen en mensen uit de buurt zijn van harte welkom! Het adres van zorgcentrum Parkzicht is Lijsterweg 27 te Sliedrecht. De middag is gratis te bezoeken, aanmelden is niet nodig.

Waardeburgh

Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).