• Vaardemonstratie modelboten bij Parkzicht

    Waardeburgh

Vaardemonstratie modelboten bij Parkzicht

07-06-2018, 10:36 | Lezersnieuws | Debbie van Eeuwijk

Datum:

zaterdag 16 juni 2018, 14:00

Locatie:

Lijsterweg 27
Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht
Sliedrecht

Zaterdag 16 juni a.s. is het weer tijd voor de jaarlijkse vaardemonstratie van modelboten bij Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht. Modelbouwvereniging Papendrecht zal deze middag in de vijver bij Parkzicht een aantal bijzondere radiografisch bestuurbare modelboten laten varen. We maken er een gezellige middag van aan het water. Een hapje en een drankje zullen dan ook niet ontbreken.

De vaardemonstratie is van 14.00 tot 16.00 uur. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Het adres van zorgcentrum Parkzicht is Lijsterweg 27 te Sliedrecht. De middag is gratis te bezoeken, aanmelden is niet nodig.

Waardeburgh Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zevenhonderd medewerkers en zeshonderd vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie. Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cli?nten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze soci?teiten).