• Workshop Stipstijl in de Hofstee

    Internet

Workshop stipstijl in de Hofstee

09-01-2018, 10:10 | Lezersnieuws |

Datum:

woensdag 24 januari 2018, 19:30 tot 21:45

Locatie:

Elzenhof 17A, Sliedrecht
Hofstee
Sliedrecht

Woensdag 24 januari a.s. organiseert Waardeburgh in locatie de Hofstee in Sliedrecht een creatieve workshop over stipstijl. Stipstijl is het versieren van keramiek d.m.v. stippen verf. Voor deze workshop is Alinda Baan uitgenodigd om u te leren hoe u een simpel bordje, met deze stipstijl techniek, tot een uniek exemplaar kan maken. Het lijkt misschien moeilijk, maar het is heel simpel. Na wat uitleg kunt u zeker met plezier aan de slag. Een echte aanrader dus!

De workshop begint om 19.30 uur en de kosten zijn €15,00 (inclusief een kop koffie). U kunt tot uiterlijk vrijdag 19 januari a.s. reserveren via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 04 56. Het adres van de Hofstee is Elzenhof 17A in Sliedrecht.

Waardeburgh

Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen. Wij bieden mogelijkheden aan op het gebied van zorg, wonen en behandelingen van specialisten, zoals fysio- en ergotherapie.

Waardeburgh beschikt over vier zorgcentra waar professionele medewerkers waardevolle zorg leveren aan onze bewoners. Daarnaast hebben wij een professionele thuiszorg en huishoudelijke hulp voor cliënten in de gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Sliedrecht en Papendrecht. Maar ook kunnen senioren met zorgvragen bij ons terecht op onze dagbehandeling (onze sociëteiten).