Workshop voor mantelzorgers

03-04-2018, 14:01 | Lezersnieuws |

Datum:

maandag 16 april 2018, 19:30

Locatie:

scheldelaan 1
de BibliotheekAanZet
Sliedrecht

SLIEDRECHT ? Op dinsdag 16 april 2018 is er een workshop ?Grenzen stellen? van 19.30 tot 21.30 uur in de Bibliotheek AanZet aan de Scheldelaan 1 in Sliedrecht.

Wanneer je langdurig en intensief voor iemand zorgt, is het soms lastig om tijd voor jezelf vrij te maken en balans te vinden. Inzicht krijgen in wat energie geeft, wat energie kost, waar grenzen liggen en hoe je deze kan aangeven, kan bijdragen aan een betere balans. Hierdoor zorgt u goed voor uzelf en kan u de zorg voor uw naaste langer volhouden. In deze workshop krijgt u niet alleen informatie, maar gaat u ook zelf aan de slag om uw eigen grenzen beter te leren kennen en leert u manieren om deze duidelijk te maken.

Deze workshop wordt georganiseerd door Stichting Welzijnswerk Sliedrecht in samenwerking met MEE Alblasserwaard/Vijfheerenlanden en is specifiek voor mantelzorgers. Ge?nteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar zorg@welzijnswerksliedrecht.nl


Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met: Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, mevr. C. Brouwer, tel. 0184-416729, c.brouwer@welzijnswerksliedrecht.nl.