Zeeman viert 50e verjaardag met internationale recordpoging bellenblazen

22-05-2017, 11:50 | Lezersnieuws |

Datum:

zaterdag 3 juni 2017, 13:30 tot 14:15

Locatie:

Kerkbuurt 114, Sliedrecht
Zeeaman te Kerkbuurt
Sliedrecht

Nederlandse retailer trakteert al haar klanten in Sliedrecht op gratis bellenblaas en meer

Sliedrecht, 22-05-2017- Zeeman textielsupers, een van grootste discount retailers, viert de 50e verjaardag van haar succesvolle winkelformule. Daarnaast is de helft van de winkels van Zeeman inmiddels verbouwd, dus nog meer reden voor een feestje. Naast een gratis bellenblaas voor alle betalende klanten, organiseert de retailer op zaterdag 3 juni een internationale recordpoging bellenblazen. Op dit moment heeft Zeeman 1280 winkels in zeven landen: Nederland, België, Luxenburg, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en Spanje. Alle winkels doen mee met deze speciale en feestelijke actie.

Het Zeeman filiaal aan de Kerkbuurt 114 in Sliedrecht trakteer iedere betalende klant van zaterdag 27 mei tot en met vrijdag 9 juni 2017 op een gratis bellenblaas. Maar dat is nog niet alles, want klanten maken ook kans op grote prijzen zoals een bellenblaaspakket, een ballonvaart voor twee personen of zelfs een volledig verzorgende cruis in de Carribean voor twee personen.

Om het feest helemaal compleet te maken, ondernemen alle Zeeman winkels op zaterdag 3 juni 2017 een internationale recordpoging bellenblazen. Dit doen ze door het grootst aantal mensen tegelijkertijd te laten bellenblazen en dat op verschillende locaties verspreid over 7 landen. Het huidige record staat momenteel op naam van het Verenigd Koningkrijk. Zij wisten in 2007 maar liefst 34.529 mensen op 198 verschillende plekken op hetzelfde moment te laten bellenblazen. Met ruim 1280 filialen wil Zeeman dit record ruimschoots verbeteren.

Om precies 14.00 uur staan de medewerkers en klanten van de Zeeman winkel aan de Kerkbuurt 114 in Sliedrecht klaar om het beste van zich zelf te geven. Dit belooft zonder twijfel een groot spektakel te worden.

Over Zeeman

Zeeman opende in 1976 zijn winkeldeuren en is sindsdien uitgegroeid tot de winkel bij uitstek voor kwalitatieve basics en textiel voor het hele gezin, zoals ondergoed, sokken T-shirts, handdoeken en panty"s. Altijd voor de laagst mogelijke prijs. 50 jaar later ontvangt Zeeman jaarlijks 66 miljoen klanten in de meer dan 1.280 winkels in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Spanje ,Oostenrijk en Luxenburg. In 2012 lanceerde Zeeman zijn webshop en Nederland.