• flyer buitenspeeldag

    devaca

12 juni Nationale Buitenspeeldag!

29-05-2019, 12:48 | Lezersnieuws | Michael

12 juni is het Buitenspeeldag!

Sliedrecht - Op woensdag 12 juni wordt de jaarlijkse Buitenspeeldag georganiseerd: een activiteit voor kinderen bij u in de buurt. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 12e editie onbezorgd kunnen spelen.

Ook in Sliedrecht is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig. Die dag organiseert ‘S.O.J.S.’ samen met ‘Samen voor Sliedrecht’ en tal van vrijwilligers een middag vol met activiteiten zodat zoveel mogelijk kinderen onbezorgd kunnen spelen. Want buitenspelen is gezond en leuk!

Het doel van deze middag is om te bewegen en lekker buiten te zijn. Ook kun je spuiten met een echte brandslang bij de brandweerwagen, sport en spel activiteiten doen en jezelf uitleven op meerdere springkussens. Papa’s en mama’s mogen er uiteraard bij zijn om overal foto’s van te maken. Heb je de leeftijd dat je nog niet alleen kan komen, dan raden we aan om iemand mee te nemen die op je kan letten. Wij staan wel bij onderdelen te kijken en te helpen, maar kunnen niet op de kinderen persoonlijk letten.

Vanaf 12uur is het terrein open waarbij je heerlijk op het gras met je eigen meegebrachte lunch kunt picknicken. En vanaf 13:00uur zal de dag officieel geopend worden waarna er plezierig gespeeld kan gaan worden. De dag zal duren tot 16:30uur en toegang is geheel gratis! Tot woensdag 12 juni!