• Prijswinnaars van de Haagse Bosan Cup

    Trainersters Synergos

15 keer prijs voor turnsters Synergos

06-06-2016, 18:10 | Lezersnieuws | Nanne Hartog

Afgelopen weekend, zaterdag 4 juni en zondag 5 juni, vond in Den Haag de Haase Bosan Cup plaats. Een jaarlijks terugkerend turntoernooi waar de selectieturnsters het hele seizoen naar uit kijken. Met maar liefst 25 deelnemers turnde Synergos mee in deze wedstrijd. En met succes, in totaal 15 prijzen waarvan twee keer de 'Bosan Cup'.

De Bosan Cup ging naar Wan-Ting Elkhuizen in de categorie jeugd 2 - 3e divisie en naar Yalda Zabi in de categorie pupil 1 - N3. Tevens ging Wan-Ting er ook nog van door met goud op balk en zilver op brug en vloer. Yalda kreeg ook nog zilver op balk en brons op vloer. De andere prijswinnaars zijn: Nienke van de Giessen zilver op balk. Lois de Jager brons op sprong. Anique Bakker goud op brug. Danée Verbaan goud op sprong, zilver op balk en vloer en zilver voor de meerkamp. Larysa Zabi brons op sprong.

Ook alle overige deelnemers, Marit van Loon, Roos Kraaijeveld, Eva Caspers, Silvie van de Giessen, Dewy van den Andel, Fiene van der Aa, Zoë Maaskant, Kyra Korevaar, Lisa Batenburg, Caithlyn Korporaal, Maud van de Weg, Indy van Houweling, Sanne Kraaijeveld, Quinty van der Valk, Dorieke van Zwienen, Sanne de Haan, Hayat Ben Mohammed en Gabriella Prins, hebben een prima wedstrijd geturnd. Een zeer geslaagd weekend voor de selectiegroepen van Synergos.