• Boven: Nikita1e en Lois 2e , Onder: Gino 1e

    J. Mijnster

2x Goud voor de jeugd van Synergos op de dubbele minitrampoline!

18-02-2018, 20:47 | Lezersnieuws | Jan

Sliedrecht - Op zaterdag 17 februari jl. hebben de springers van omnisportvereniging Synergos in Den Bosch weer 5 medailles gewonnen bij de 2e  landelijke plaatsingswedstrijd op de dubbele minitrampoline.

De deelnemers kunnen per wedstrijd punten verdienen die bepalend zijn om een plaats in de finale te behalen. De springers van Synergos  hebben met deze wedstrijd fantastische zaken gedaan om een finaleplaats in het sportpaleis Ahoy te bemachtigen.

Pupillen

De jongste springsters van Synergos sprongen een goede wedstrijd,  waarbij Fiene van der Aa werd beloond met zilver en heeft hiermee tevens een finaleplaats bemachtigd. Maresa de Jongh heeft met een 5e plaats goede kansen op een plaats in de finale. Britt Verboom haar eerste wedstrijd was goed voor een 7e plaats.

Bij de jongens sprong Ramin Zabi niet vlekkeloos en hij moest genoegen nemen met een 9e plaats, maar daarmee is een finaleplaats nog steeds in zicht.

Jeugd

Bij de jeugd meisjes was de hoogste podiumplaats voor Nikita de Kock. Zij mocht het goud in ontvangst nemen en verdiende daarmee een plaats in de finale. Haar clubgenoot Lois de Jager mocht het zilver ophalen en met een 4e plaats voor Nienke van de Giessen en een 8e plaats voor Yalda Zabi zijn zij nog in de race voor een finaleplaats.

Bij de jongens sprong Gino van Loon een puike wedstrijd en behaalde een verdiende 1e  plaats en een plaats in de finale. Met Timo van Son verging het minder goed, hij belandde op een 10e plaats, maar met zicht op de finale.

Junioren

De dames in de juniorenklasse hebben een degelijke prestatie afgeleverd. Danee Verbaan , Want-Ting Elkhuizen en Larysa Zabi werden respectievelijk 4e, 5e , 6e en zijn daarmee vrijwel zeker van een plaats in de finale. Met een 7e plaats voor Anique Bakker is een finaleplaats nog altijd haalbaar.

Senioren

Desi van Son sprong een prima wedstrijd en werd beloond met een prachtige 2e plaats.

 

De derde en laatste plaatsingswedstrijd op de dubbele minitrampoline zal plaatsvinden op 7 april in sporthal De Stoep in Sliedrecht, waar de laatste finaleplaatsen worden verdiend.