ADMINISTRATIEF VRIJWILLIGER GEZOCHT 

12-02-2018, 14:01 | Lezersnieuws | Daaf

Bij Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam is plaats voor een administratief vrijwilliger. Door toegenomen werkzaamheden en door het ontstaan van een vrijwilligersvacature is er behoefte aan een nieuwe kracht. Het werk is erg divers en bestaat onder meer uit het onderhouden van veel externe contacten. Interesse? Reageer naar de museumdirecteur Alida Ambachtsheer: 06-14148618.

 

In het museum werken in totaal zo’n 130 vrijwilligers. Dat vergt op meerdere onderdelen een secure administratie. Maar ook het relatiebeheer met de Vrienden en de Goede Vrienden heeft ondersteuning nodig, terwijl de expositiecommissie uitbreiding nodig heeft van een tweede secretarieel vrijwilliger, die de bruiklenen bijhoudt en de relatiebeheer met de bruikleengevers. De vrijkomende functie is gevarieerd en boeiend en kan in overleg met de directeur naar eigen inzicht worden ingevuld.

 

De Koperen Knop kent een modern vrijwilligersbeleid met overlegstructuren en functioneringsgesprekken met een nadrukkelijk tweesporenbeleid. Het museum ziet de vrijwilligers als de ambassadeurs van haar organisatie. De werkzaamheden vergen in normale omstandigheden een tot twee dagdelen per week, maar soms kan er ook in de avonduren een beroep op u worden gedaan.

 

Voor meer informatie over de platte organisatie van het museum kunt u kijken op de website: www.koperenknop.nl. Daar kunt u ook het organogram bekijken over hoe het museum is georganiseerd en vindt u veel meer informatie over wat het museum precies is en doet en hoe het in de samenleving staat. Als u eerst een persoonlijk gesprek op prijs stelt, kunt u ook met de directeur een afspraak maken.