• Bootcamp op dinsdag

    Francis Vlot

Begin jij 2018 sportief met bootcamp?

05-12-2017, 16:40 | Lezersnieuws | Vitaal Outdoor

GRATIS BOOTCAMP IN JANUARI 2018.

Wat is bootcamp;

Bootcamp bij Vitaal Outdoor is heel leuk en afwisselend. Je krijgt een training van een uur waarbij je een totale lichaamstraining krijgt met je eigen lichaamsgewicht of met gewichten. In een uur tijd verbrand je ontzettend veel kcal en bouw je snel spieren en conditie op. Een mooie bijkomstigheid is dat het gezellig is in een groep, je op eigen temp de oefeningen kan doen, en dat het BUITEN is. Mensen komen veel te weinig buiten tegenwoordig. En juist in de wintermaanden hebben we frisse lucht nodig om ons energieker en ontspannen te voelen.

NIEUW: Op woensdag komt er een extra bootcamp bij per januari 2018. Speciaal voor diegene die van flink knallen houden. Jordy, onze nieuwe aanwinst gaat deze training verzorgen.

Als je komt, kom je voor resultaat of het nu is om fitter, een betere conditie of om slanker te worden. Daarom bieden wij een gevarieerd programma zodat alle systemen in het lichaam een keer worden aangesproken. Zo is er op dinsdag is een kettelbel bootcamp, waarbij we met gewichten krachttraining verzorgen. Maar ook een stukje conditie komt om de hoek kijken. Op donderdag verzorgen bij een traditionele bootcamp maar dan op muziek. Op muziek traint vaak erg motiverend en je wordt er blij van. En op zaterdagochtend lopen we een parkoers van +/- 6 km door prachtige landschappen en natuur in Hardinxveld Giessendam. Tussendoor maken we regelmatig een stop om bootcamp oefeningen te doen. Iedereen die een beetje ervaring heeft in lopen kan hieraan meedoen.

Om te ervaren of bootcamp bij Vitaal Outdoor iets voor jou is, bieden wij de maand januari gratis sporten aan. Na je aanmelding krijg je een link waar je je kan aanmelden voor 1 maand gratis bootcamp!! Het is echt helemaal vrijblijvend. Wij verheugen ons in ieder geval op jouw komst.

Iedereen die zich voor 23 december aanmeld, mag in januari heel de maand GRATIS komen bootcampen. Je kan je aanmelden bij info@vitaaloutdoor.nl of via een bericht op 06-24247259.