Boekhandel De Waard in Sliedrecht sluit het boek

01-04-2019, 11:54 | Lezersnieuws | Ad

Zaterdag 30 maart was voor Boekhandel De Waard de afsluiting van een drukke afscheidsweek. Om 17.00 uur werd de deur voorgoed op slot gedaan. De laatste dag was er één met veel afscheid nemende klanten. Gijs en Pleunie de Waard werden samen met de personeelsleden Nel, Miranda, Vinessa en Lies door velen verrast met mooie, warme woorden, een bloemetje of andere attentie. ‘Een dag met een gouden randje’ aldus de met pensioengaande ondernemer. Samen met zijn vrouw en personeel is hij dan ook heel dankbaar voor wat hen deze dag ten deel viel. Er was een lach en een traan.

Aan het einde van de dag werden ze nog door familieleden toegezongen en verzorgde één van de kleinkinderen een poppenkastoptreden. Daarna werden Gijs, zijn broer Ad en hun partners Pleunie en Nelly door hun kinderen ‘ontvoerd’ voor een etentje. Zo werd een mooie, maar tegelijkertijd een dag met een definitief besluit, afgesloten.

Het tijdperk Boekhandel De Waard is voorbij, maar de herinneringen zullen blijven. De dankbaarheid van familie De Waard en de personeelsleden jegens alle belangstellenden voerde uiteindelijk de boventoon.