• Rabobank Clubkas Campagne

    Mariët ten Hove

Canticum Amicorum doet mee met Rabobank Clubkas Campagne!

28-03-2017, 16:01 | Lezersnieuws | Canticum Amicorum

Rabobank Merwestroom organiseert van D.V. 28 maart tot en met 11 april 2017 de Rabobank Clubkas Campagne, waarmee verenigingen geld kunnen inzamelen voor hun activiteiten/projecten. Leden van Rabobank Merwestroom kunnen stemmen op de deelnemende verenigingen en aan de hand van deze stemming wordt het beschikbare geld verdeeld over de deelnemende verenigingen. De leden van de Rabobank ontvangen een ansichtkaart per post met daarop een unieke stemcode. Kamerkoor Canticum Amicorum doet mee aan de Campagne en rekent op uw steun!

Dit kamerkoor hoopt dit jaar op D.V. zaterdag 13 mei 'Ein Deutsches Requiem' van Johannes Brahms uit te voeren in de Bethlehemkerk in Papendrecht, samen met Judith Pranger en Daniël Hermán Mostert als solisten en de pianisten Wouter Bakker en Wouter Harbers.

Daarnaast wordt op D.V. zaterdag 1 juli 2017 een 'High Tea met muziek' georganiseerd in Hardinxveld-Giessendam en wordt samen met vocaal ensemble 'Marcantus' uit Houten cantates van J.S. Bach uitgevoerd in de kerstperiode.

Voor het realiseren van deze concerten is uw financiële steun hard nodig, dus u wordt van harte opgeroepen om uw stem uit te brengen op dit koor!