• foto muziek

    sojs
  • logo

    sojs

De Muziekworkshop & 'Raak bekend met een Muziekinstrument'

12-09-2017, 13:50 | Lezersnieuws | Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht

Op maandag 18 september beginnen er nieuwe Muziekworkshop lessen in jongerencentrum Elektra. Deze workshop bestaat uit 10 lessen met de onderdelen zang, (bas) gitaar zowel elektrisch als akoestisch en keyboard. De muziekworkshops worden gegeven door de ervaren muziekdocent Eddy de Jong, een multi-instrumentalist. De workshop is bedoeld voor jongeren van de leeftijd 8 t/m 26 jaar oud. De kosten voor de gehele workshop bedraagt € 50, - voor jongeren van 8 t/m 26 jaar en voor deelnemers ouder dan 26 jaar bedraagt de deelname € 65, -.

De muziekworkshop wordt mede mogelijk gemaakt door de werkgroep Music & Dance, welke een onderdeel is van Stichting Sliedrecht en Cultuur.

Hiernaast geeft Eddy de Jong een workshop: 'Raak bekend met een Muziekinstrument'. Deze workshop bestaat uit 5 lessen en is speciaal voor deelnemers met weinig tot geen ervaring. Deze workshop zal iedere maandag plaatsvinden om 16:00 uur. Tijdens deze workshop leer je elke week een ander instrument kennen. Zo weet je aan het einde van deze toffe speelrit precies welk instrument bij jou past. De kosten van deze workshop zijn maar €20 -,. Lijkt jou deze workshop super leuk en wil je ook graag meedoen of heb je vragen, mail dan naar: manuelle@sojs.nl