• Vissersboten op het strand

    C.D. van Dam

Dhr. C.D. van Dam exposeert in "Hof van Sliedrecht"

01-05-2016, 19:50 | Lezersnieuws | Hof van Sliedrecht

In de maanden mei, juni en juli exposeert Dhr. C.D. van Dam zijn schilderijen in Hof van Sliedrecht, Lijsterweg 31, Sliedrecht.

Dhr. C. D. van Dam, woonachtig in Hardinxveld-Giessendam, werd op de lagere school al opgemerkt om zijn kunde tijdens de tekenlessen.

Zijn drukke leven als automonteur zorgde ervoor dat schilderen een hobby op kleine schaal bleef. Na zijn 60e ging hij schilderlessen volgen en ontpopte zich als een zeer erkentelijk schilder. Naast het plezier in het maken van iets moois is het zijn doel dat ook de mensen met plezier en een goed gevoel naar zijn werk kijken.

Schilderijen in pastel en krijt hebben zijn persoonlijke voorkeur maar met olieverf kan hij ook goed uit de voeten.

Dhr. C. D. van Dam ziet zijn schilderijen als een echte hobby, maar in opdracht werken voor een klant is ook geen uitzondering.

Deze expositie is te zien tot halverwege de maand juli, daarna komt er een vervolg expositie waarin landschappen uit de polder, Biesbosch en Frankrijk centraal komen te staan.

U kunt de tentoonstelling bekijken iedere dag van 9.00 tot 20.00 uur. De schilderijen zijn niet te koop en alleen te bezichtigen. Voor meer informatie over Hof van Sliedrecht kunt u naar de website www.residentiedrechtstreek.nl