• nieuwe huisstijl en website Echocentrum Rivierenland

    mediartist

"Echocentrum Rivierenland in een nieuw jasje met nieuwe mogelijkheden"

30-09-2016, 20:20 | Lezersnieuws | Verloskundigenpraktijk Sliedrecht

Echocentrum Rivierenland is al 10 jaar actief in de regio en heeft inmiddels zes locaties. De hoogste tijd voor een nieuwe huisstijl en een nieuwe website: www.echorivierenland.nl

Naast het uitvoeren van medische echo's is het nu ook mogelijk om 3d en 4d echo's te laten maken bij Echocentrum Rivierenland. Met deze bijzondere techniek is het mogelijk om uw kindje nog beter te bekijken. Ook kunt u terecht met de vraag: "Is het een jongen of een meisje?".

In 2006 werd het voor alle zwangeren mogelijk om kiezen voor de 20 weken echo. Op dat moment opende ook Echocentrum Rivierenland haar deuren en maakte het, in samenwerking met de verloskundigenpraktijken in de Alblasserwaard, voor zwangeren mogelijk om in hun eigen verloskundigenpraktijk, of dicht daarbij in de buurt echo's te laten maken. Door dit in de eigen praktijken te doen, zijn de lijnen met de verloskundigen kort, en kunnen bijzonderheden direct worden overlegd. Voor deze echo's hoeft u niet naar het ziekenhuis of naar een verder weg gelegen echocentrum. De echoscopisten zijn allemaal ook verloskundige en dus medisch opgeleid. Recent is hun kennis en kunde weer getoetst door het Regionaal Centrum voor Prenatale Screening en is bij hen allemaal hun bevoegdheid weer verlengd.

Echocentrum Rivierenland heeft zes locaties in Alblasserdam, Brandwijk, Gorinchem, Leerdam en twee in Sliedrecht. Het is mogelijk om echo's af te spreken via de eigen verloskundige, e-mail, de website of telefonisch via de assistente (0184-490612).

De nieuwe frisse huisstijl en fonkelnieuwe website werd ontwikkeld door en in samenwerking met mediartist.nl