Herfstvakantie activiteiten Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht

06-10-2015, 14:41 | Lezersnieuws | Nathalie Verhoef

De herfstvakantie staat weer voor de deur en zoals gebruikelijk organiseert Stichting Open Jeugdwerk Sliedrecht een diversiteit aan activiteiten voor de jeugd.

Onder begeleiding van de jongerenwerkers gaan we dinsdag 20 oktober met een bus naar Duinrell en het Tikibad . De vereiste minimale leeftijd voor deze activiteit is 14 jaar. De kosten bedragen € 17,50 per persoon en daar is het busvervoer en entree bij inbegrepen. De activiteit gaat door bij minimaal 20 deelnemers. Stipt om 10:00 uur vertrekt de bus vanaf jongerencentrum Elektra.

Op woensdag 21 oktober organiseert SOJS in samenwerking met Optisport een zaalvoetbaltoernooi voor de jongeren van 12 t/m 15 jaar. Deelnemers kunnen zelf een team samenstellen van 5 of meer personen. Het toernooi begint om 12.00 uur in de sportzaal van bronbad De Lockhorst en afhankelijk van het aantal deelnemende teams loopt dit door tot uiterlijk 16.00 uur. De kosten per deelnemer is € 3,50. Na het toernooi kun je gratis zwemmen.

Donderdag 22 oktober gaan we lasergamen en karten in de Merwehal. We verzamelen om 14:00 voor jongerencentrum Elektra en onder begeleiding van de jongerenwerkers fietsen we naar de Merwehal (voor de veiligheid niet via de dijk). De eigen bijdrage voor het lasergamen bedraagt € 4,-- en voor het karten € 8,--. De vereiste minimale leeftijd voor het lasergamen is 8 jaar en voor het karten 12 jaar.

Meedoen aan één van deze activiteiten? Meld je dan aan voor 16 oktober door je in te schrijven bij Henk en Jeroen (Jongerencentrum Elektra, Stationsweg 4, 1ste etage). Kosten voor de bovengenoemde activiteiten dienen vooraf te worden betaald.

Tijdens de herfstvakantie zijn we ook weer te vinden op de speelpleinen in de wijken, dus kom gezellig een balletje trappen. Jongerencentrum Elektra is tijdens de vakantie vanaf 12.00 uur geopend. Hier kun je gamen in de PlayStation ruimte, tafelvoetballen en gezelschapsspelletjes spelen.

Voor eventuele vragen, bel Henk of Jeroen (0184-414273) of mail naar henk@sojs.nl.