• Bert Kalkman en Ewout Boers van Edu-Sign met de Award

    Bert Kalkman | Edu-Sign

Internationale prijs voor News2Learn

24-06-2017, 09:30 | Lezersnieuws | Bert Kalkman

News2Learn, een innovatieve methode voor begrijpend lezen en mediawijsheid, van het Sliedrechtse onderwijsadviesbureau Edu-Sign, is op donderdag 22 juni in Berlijn bekroond met een internationale prijs, de Comenius EduMedia Award. Deze internationale onderscheiding wordt toegekend aan multimediale onderwijsproducten met een grote didactische waarde.

De Comenius EduMedia Award wordt door het Duitse Genootschap voor Pedagogiek en Informatie (GPI) jaarlijks toegekend aan innovatieve educatieve producten uit heel Europa. Het GPI is een wetenschappelijke vereniging voor multimedia, educatieve technologie en mediadidactiek.

News2Learn leert kinderen begrijpend lezen, kijken, luisteren en verstandig omgaan met sociale media. News2Learn is een unieke samenwerking van Edu-Sign, leraren en leerlingen. De inhoudelijke kwaliteit van het product en de inzet van eigentijdse technologie, stimuleert om samen werk te maken van de twee belangrijkste 21e-eeuwse vaardigheden: begrijpend lezen en mediawijsheid. www.news2learn.nl