• Kunstwerk gemaakt door mantelzorgers

    C. Brouwer

Kunstwerk Mantelzorgers te bewonderen in De Reling

24-03-2016, 13:41 | Lezersnieuws | Stichting Welzijnswerk Sliedrecht

SLIEDRECHT Tijdens de Dag van de Mantelzorg met het thema 'Laat je zien' in november 2015 hebben verschillende mantelzorgers en zorgvragers deelgenomen aan een verwenmiddag. Deze werd georganiseerd door het Mantelzorgpunt van Stichting Welzijnswerk Sliedrecht. Een onderdeel deze middag was een workshop schilderen.

Aart 't Hart en Dirk Gelderblom (Anders Actieven) hebben alle doeken verwerkt tot een groot schilderij met een mooie omlijsting. Het resultaat kunt u nu bewonderen in de hal van gebouw De Reling. Ook in 2016 hopen we weer onze waardering te uiten voor uw inzet voor degene waar u voor zorgt! Na de zomerperiode hopen wij u hierover verder te informeren.

U bent mantelzorger als u meer dan acht uur per week en langer dan drie maanden zorgt voor iemand met een beperking. Indien u behoefte hebt aan een persoonlijk gesprek of informatie/advies wilt, kunt u op dinsdag & woensdag bellen of mailen met Mantelzorgconsulente Rieta de Stigter, tel. 0184-416729, r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl.