• Ladies Night vrijdag 15 januari

Ladies Night in Active Lifestyle Center

11-01-2016, 08:00 | Lezersnieuws | Elly Korevaar

Ladies Night in Active Lifestyle Center

Op vrijdag 15 januari zet het Active Lifestyle Center de deuren open voor een Ladiesnight. Deze avond wordt georganiseerd door de dames van het Center in samenwerking met lokale en regionale vrouwelijke ondernemers. De entree is gratis. Er zijn proeverijen, demonstraties en allerlei leuke artikelen, van woonaccessoires tot keukenmachines, verantwoorde hapjes, smoothies, koffie en thee en nog meer.

In navolging van de 1e Ladiesnight vorig jaar, willen we dit evenement graag herhalen. Er zijn nu andere ondernemers bij betrokken, zowel lokaal als meer regionaal. Electro Netten is aanwezig en geeft een uitgebreide demonstratie met keukenmachines. Sporthuis Leo Reijnders heeft speciaal voor deze avond leuke aanbiedingen. Haar Sieraad (voorheen Medusa) heeft een grote keuze aan sieraden. Er wordt "live" geschilderd door Jeaniens Nature.

Joyce Sports geeft demonstraties Pink Boxing. Het wordt een inspirerende avond omdat er een grote diversiteit aan deelnemers is. Steigerhout, woonaccessoires, sieraden, enz. Kortom: alle ingrediënten voor een gezellige avond in ons Centrum zijn aanwezig. U bent welkom van 19.00 tot 22.00 uur. Karel Doormanstraat 1, gebouw de Hoeksteen, Sliedrecht.