• Welig tierende sneeuwklokjes in de museumtuin.

    Museum De Koperen Knop

LENTE-AVOND IN DE KOPEREN KNOP

01-03-2017, 10:41 | Lezersnieuws | Museum De Koperen Knop

Op dinsdagavond 21 maart 2017 is er ter gelegenheid van het begin van de lente een speciale lente-avond in Museum De Koperen Knop. Het museum is dan tussen 19.00 en 22.00 uur gratis toegankelijk, u kunt deelnemen aan een workshop en er is van alles te koop in de museumwinkel, die voor deze gelegenheid is uitgebreid met een grote brocantetafel en een flinke voorraad gelezen boeken.

Hoewel de meteorologische lente al veel eerder begint, valt de eerste lentedag dit jaar op 20 maart. Voor Museum De Koperen Knop is dit aanleiding om de dag erna flink uit te pakken met een avondopening, waarop iedereen welkom is. De toegang is deze avond gratis.

Voor wie dit wil kan deelnemen aan de bloemenworkshop LENTESCHIKKING. Deze wordt gegeven door Mostert Bloemen en u betaalt hiervoor slechts € 25,-, inclusief materiaal en consumpties. Vooraf reserveren is wel nodig.

Daarnaast is de qua assortiment vernieuwde museumshop uitgebreid met diverse aantrekkelijke artikelen en zijn er twee grote verkooptafels. Eén met curiosa en ander oud spul waar veel vraag naar is. En een tweede met een grote voorraad gelezen boeken van goede kwaliteit. U vindt er zeker wat van uw gading.

Uiteraard kunt u ook de expositie van dit moment bezoeken, waarop een grote diversiteit aan oude radio's te zien is, met veel bijzondere bijbehorende materialen en voorzien van wetenswaardige informatie. In het museumcafé zijn drankjes met wat lekkers erbij te koop

Museum De Koperen Knop is ondergebracht in een 17e eeuwse boerderij langs de Giessen. Het adres is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Het telefoonnummer is 0184-611366 en het emailadres koperenknop.planet.nl. Voor meer informatie kunt u de website raadplegen:

www.koperenknop.nl