• Eigenaar Britt Hageraats in de schitterende praktijk op de Kerkbuurt

    SKC Merwede/Multiplaat

Merwede/Multiplaat en De Gebitskliniek; een stralende combinatie !

22-03-2018, 12:04 | Lezersnieuws | Michel

En dat is natuurlijk vanzelfsprekend, want De Gebitskliniek, nieuwe verenigings sponsor van Merwede/Multiplaat, is in korte tijd uitgegroeid tot hét adres voor uw gebit in de Alblasserwaard. Er komen zelfs mensen vanuit heel Nederland speciaal voor de unieke service naar Sliedrecht.

De Gebitskliniek is gespecialiseerd in persoonlijke mondzorg zoals uw reguliere mondzorg waaronder uw halfjaarlijkse controle, en tevens in gebitsrenovatie, cosmetische tandheelkunde en gebitsprothesen. Men heeft alle specialismen in eigen huis waaronder tandartsen, implantologen, mondhygiënisten, en tandprothetici.  

Het team van De Gebitskliniek heeft liefde en passie voor het vak en behandelt u zoals ze zelf ook behandeld willen worden. Men neemt de tijd voor u en geeft graag gehoor aan uw persoonlijke wensen. Het advies is eerlijk en vrijblijvend, u bepaalt zelf of u de behandeling inzet. Samen met u behaalt het team van de Gebitskliniek het beste resultaat! 

En dat dit opvalt, blijkt ook wel uit de uitverkiezing tot onderneming van het jaar 2016/2017 Alblasserwaard! Tevens zijn ze met een score van 9,5 op Zorgkaart Nederland de beste beoordeelde tandartspraktijk van De Alblasserwaard.

 

U vindt de Gebitskliniek op de Kerkbuurt 126 in Sliedrecht, of u kunt hen bereiken via telefoonnummer 0184-642864 en degebitskliniek.nl .