• The Moonshine

    The Moonshine

THE MOONSHINE GOES INTERNATIONAL

17-01-2018, 14:50 | Lezersnieuws | The Moonshine

Vrijdag 19 januari Dana Louise (USA) in The Moonshine Sliedrecht

Dit weekend hebben we vrijdag én zaterdag live-muziek in de tempel van The Moonshine. Vrijdagavond treedt voor u op de Amerikaanse Dana Louise uit Arkansas.

Sommige acts laten zich maar moeilijk in een muzikaal hokje stoppen en dit geldt zeker voor de eerste internationale act die in 2018 het podium van The Moonshine zal betreden.

Singer-songwriter Dana Louise, dochter van de voor een Grammy genomineerde Ezra Idlet, is afkomstig uit Fayetteville, Arkansas. Dana Louise leerde zichzelf gitaar spelen tijdens een soloreis naar de Azoren in 2011. Oefenend tussen de lavarotsen en drakenbomen smeedde zij het begin van haar eigen geluid en terug in de States begon ze professioneel met zingen en het schrijven van nummers. Na meerdere tours in binnen- en buitenland nam ze haar debuutalbum op dat werd uitgebracht op Trout Records.

Samen met de Glorious Birds - Adams Collins, Ezra Idlet en Keith Grimwood - brengen zij een heerlijk in het oor liggende sound, waarin invloeden terug te horen zijn van o.a. Americana, bluegrass, folk, jazz en roots. De levendige, melodieuze vocalen van Dana Louise nemen je mee op een muzikale reis vol verrassingen. Een avond voor liefhebbers van warme muziek, die helaas maar weinig in de Nederlandse media te horen is. Ga lekker zitten, sluit je ogen en geniet... van Dana Louise and the Glorious Birds