• De Alblasserwaard is een bijzonder mooi gebied.

    Museum De Koperen Knop

MUSEUM HEEFT BEZOEKARRANGEMENTEN

01-03-2017, 11:22 | Lezersnieuws | Museum De Koperen Knop

Sinds kort kunt u bij Museum De Koperen Knop in Hardinxveld-Giessendam ook terecht voor een bezoekarrangement. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een halve of hele dag in het museum, maar u kunt een museumbezoek ook combineren met een bezoek aan een andere locatie. Het museum regelt alles naar uw wens, van een eenvoudige koffie tot en met een lunch of een buffet.

Museum De Koperen Knop is gemakkelijk te bereiken, zowel per auto als met het openbaar vervoer. Daarom is dit een schitterende locatie voor een bezoek aan de prachtige Alblasserwaard. Hoe mooi het gebied is merkt u al in het museum, het cultureel en historisch centrum in de Alblasserwaard. En als u erop uit trekt, geniet u nog meer met volle teugen van het vele moois dat het gebied u brengt.

U vindt op de website van het museum een aantal voorbeelden van arrangementen. Op verzoek stuurt het museum u de arrangementenfolder toe. Er is veel meer mogelijk dan dat de folder aangeeft. Neem eens vrijblijvend contact op en samen met u zoekt het museum naar iets wat geheel naar uw wens is. Voor overleg over de arrangementen is een speciaal telefoonnummer geopend: 06-12333824 (te bereiken op werkdagen van 09.00-17.00 uur) en een eigen emailadres: reserveringen@koperenknop.nl.

Het museum is ook uitermate geschikt als stopplaats tijdens wandel-, fiets- of autoritten. In het museumcafé is van alles te koop en in de maanden april tot en met oktober is er ook een theetuin achter het museum.

Museum De Koperen Knop is ondergebracht in een grote 17e eeuwse waterboerderij langs de Giessen. Het adres is Binnendams 6, 3373 AD Hardinxveld-Giessendam. De reguliere openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Groepen zijn ook buiten deze tijden welkom. Het algemene telefoonnummer is 0184-611366 en het emailadres koperenknop.planet.nl. Kijk voor meer informatie op de website www.koperenknop.nl.